به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت سهید بلندیان شهرستان قزوین یک واحد چلوکبابی واقع در شهر قزوین به علت رعایت نکردن بهداشت فردی، نامناسب بودن شرایط ساختمانی و استفاده از تجهیزات نامناسب، ، توسط ، برای یک هفته تعطیل کردند .
مهندس محمدتقی سلیمانی، کارشناس مسؤول بهداشت محیط این مرکز ضمن اعلام این خبر، گفت: طبق ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی و بهداشتی، این واحد غذاخوری برای پیشگیری از بروز و شیوع بیماری های مرتبط با مشاغل بطور موقت پلمپ شد .
سلیمانی اضافه کرد : متصدی صنفی این واحد متعهد شد ، نواقص موجود را در مهلت مقرر رفع کند.
وی افزود: اگر پس از این مدت، مشکلات همچنان به قوت خود باقی باشند، واحدهای متخلّف به مدت یک ماه بسته نگهداشته خواهند شد.
شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه نواقص بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی، با سامانه 1490 برای رسیدگی سریع تماس بگیرند.
انتهای پیام/گ