سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می دهد

پاریس به رنگ داعش!/وقتی اروپا ایستگاه جدید تروریست‌هامی‌شود

در حالی موج جدید حملات گروه‌های تروریستی به قلب پاریس می‌رسد که حمایت پنهان کشورهایی چون فرانسه از گروه‌های تروریستی، خواب تروریست پروری را به جان فرانسه می‌اندازد.

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران -سعید ابراهیمی؛ تروریسم به میهمانی اروپا رفت. گروه‌های تروریستی شب گذشته قلب فرانسه را مورد حملات نظامی قرار دادند، گروه‌هایی که روزی در خاورمیانه مشق جنگ می‌کردند و حالا به قلب کنسرت‌های اروپایی حمله می‌کنند،  این درحالی است که کشورهای چون ایران و سوریه عراق خطر تهدید گروه‌های تروریستی را بیش از همه به گوش کشور‌های جهان رسانده‌اند.

خطر تروریسم چندین سال است که با پایان عمر گروهی  به تولد گروه دیگر منتهی می شود و نشان از این دارد که این جریان، شبکه سیال و  همواره در تدارک موضع جدیدی است. موضعی که حالا پرده از نقشه تازهای به عنوان تهدید اروپا بر می دارد.گروه های تروریستی حالا یک سرشاخه اصلی به نام داعش دارند که بسیاری از تحلیلگران ماهیت آن را ساخته و پرداخته غرب می دانند.

سند مبارزه 

اما جهان در حالی شاهد رشد روزافزون داعش، سرشاخه اصلی تروریسم های منطقه است که ایران همواره خطرات این گروه را برای امنیت جهان مضر ارزیابی کرده است و حتی این موضوع را مرتبا در مجامع جهانی مورد تاکید قرار داده است. حسن روحانی، رئیس جمهور ایران در دومین حضور خود در هفتادمین مجمع عمومی سازمان ملل تاکیداتی مبنی بر نفوذ گروه های تروریستی در منطقه داشت.

وی گفت: متاسفانه، منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا به یکی از متلاطم‌ترین مناطق جهان تبدیل شده است.تداوم و تشدید چنین وضعی می‌تواند موجب سرایت تشنج به دیگر مناطق جهان شود. در جهانِ به هم پیوسته و بدون مرز کنونی، کشورها و مناطق مختلف، به سختی می‌توانند مرزهای خود را نفوذ ناپذیر کنند و مانع اشاعه ناامنی و بی‌ثباتی شوند.

روحانی همچنین خطر بزرگ و اصلی در جهان امروز را تبدیل سازمان های تروریستی به حکومت های تروریستی دانست و افزود: ما متأسفیم که قیام‌های ملی در منطقه ما توسط تروریست‌ها به انحراف کشیده شوند و به جای صندوق رأی، اسلحه و ترور سرنوشت ملت‌ها را تعیین نماید.

البته اظهارت روحانی در سازمان ملل به تمرکز و نقش آفرینی گروه های تروریستی منطقه ختم نشد و  وی همچنین در رابطه با مبارزه با تروریسم پشنهادی مبنی بر الزام آورکردن مبارزه با تروریسم برای کشورهای جهان داشت.

روحانی تاکید کرد: ما پیشنهاد می‌کنیم که مبارزه با تروریسم به یک سند و قاعدة الزام‌آور بین‌المللی بدل شود و هیچ دولتی حق نداشته باشد از تروریسم به عنوان یک روش مداخله‌جویانه در امور ملت‌ها حمایت کند. ما آماده‌ایم که برای نابودی تروریسم و بسترسازی برای تحولات دموکراتیک در منطقه کمک کنیم و اجازه ندهیم اسلحه به ابزار تحول، بدل شود. ما همان‌گونه که در عراق و افغانستان به استقرار دموکراسی کمک کردیم آماده کمک به دموکراسی در سوریه و نیز یمن هستیم. 



ائتلاف پوچ

اما در حالی تکالیف ایران در قبال مواضع گروه های تروریستی منطقه و جهان روشن و واضح است که در قیاس آن، کشورهای اروپایی مدعی صلج، همواره به صورت ملموس و ناملموس از فعالیت های تروریست ها حمایت کرده‌اند حمایتی که حتی این دوگانگی را به مرز تشکیل ائتلاف های دورغین علیه مواضع تروریسم ها کشاند.

اما در حالی یک سال از آغاز حملات ائتلاف بین‌المللی تحت رهبری آمریکا علیه تروریست های داعش می گذرد که  این ائتلاف نه تنها موفقیتی در مقابل داعش کسب نکرده، بلکه در جهت کمک رسانی و تقویت تکفیری ها قدم برداشته و تردیدها نسبت به اهداف و نیات واقعی ائتلاف را افزایش داده است.

این درحالی است که آمریکایی‌ها در ابتدای حمله داعش در عراق و اشغال بخش هایی از این کشور، تنها تماشاگر صحنه میدانی بودند و زمانی که دولت بغداد به حمایت های خارجی نیاز داشت، کشورهای غربی، به ویژه آمریکا، به بهانه­‌های گوناگون کمک به دولت عراق را عقب انداختند و برای فرار از زیر بار مسئولیت مبارزه با داعش، دولت «نوری مالکی» را مسئول پیشروی تروریست ها معرفی کردند، ولی زمانی که داعش نوک پیکان خود را به سمت اقلیم کردستان عراق نشانه گرفت و به اربیل، مرکز این اقلیم، حمله کرد، آمریکا و متحدانش راهبرد خود را تغییر داده و به بهانه مقابله با داعش ائتلافی نمایشی به راه انداختند.

به رغم ادعای مقامات پنتاگون مبنی بر انجام 6500 حمله هوایی ائتلاف علیه داعش و صرف هزینه 4 میلیارد دلاری و ادعای کشته شدن بیش از 8000 هزار داعشی، هنوز هیچ علائمی از تأثیر ائتلاف در شکست و یا تضعیف این گروه تروریستی به چشم نمی خورد. این در حالی است که بر اساس گزارشها نزدیک به 500 تن از غیر نظامیان عراقی در حملات هوایی ائتلاف آمریکا علیه مواضع داعش، کشته شده اند و این نشان می دهد حملات بیش از آن که علیه داعش باشد، مردم عراق را مورد هدف قرار داده است.

اما به واقع بسیاری از تحلیلگران یکی از دلایل ناکامی ائتلاف ضد داعش را این می دانند که اساسا برخی اعضای این ائتلاف از جمله عربستان و قطر، که پدر خوانده داعشی های محسوب می شوند، اعتقادی به نابودی داعش ندارند، زیرا این کشورها از ایدئولوژی ضد شیعه داعش رضایت دارند و وجود داعش را برای تضعیف محور مقاومت در منطقه مناسب می دانند. این دولت های عربی برای پیشبرد اهداف خود در سوریه و عراق و حتی برای مقابله با نفوذ ایران به وجود داعش نیاز دارند و به همین منظور تمایلی برای از بین بردن این گروه خودساخته نداشته و با کمک های مالی و تسلیحاتی، تروریست های داعشی را تقویت می کنند. همچنین اتباع برخی اعضای اروپایی ائتلاف مثل فرانسه و انگلیس، عضو داعش هستند و این دولت ها نمی دانند چگونه با پدیده داعش و پیوستن اتباع کشورهشان به داعش برخورد کنند.


زنگ وین 

اما با ارزیابی کارنامه یکساله ائتلاف دروغین آمریکا و کشورهای هم پیمان با آمریکا علیه داعش ، موضوع اینبار به میز معروف مذاکرات  وین کشیده می شود، مذاکراتی که اینبار نه برای ایران و 5+1که برای تعیین راهکارهای مبارزه باتروریسم تشکیل می شود اما در حالی مذاکرات "وین دو" در تاریخ 8 آبان ماه سال جاری برگزار می شود که وجه متمایز آن حضور ایران در این مذکرات است.

دعوت از ایران برای حضور در این نشست در حالی رخ داد که واشنگتن پیش از این مخالف سرسخت حضور ایران در نشست‌های مشابه بود، اما بسیاری تاثیر ایران و ارائه پیشنهاداتش در "وین دو" را راه حل نهایی مبارزه با تروریسم و حل بحران سوریه می دانند.

این درحالی است که صدر اعظم آلمان در موضع گیری خود نسبت به حضور ایران در نشست وین دو گفت: اهمیت این جلسه تنها به خاطر حضور روسیه و آمریکا نیست؛ بلکه ایران و عربستان سعودی نیز (به عنوان بازیگران منطقه ای) در آن حضور دارند. 

اما امروز زنگ برگزاری نشست "وین 3" در اتریش زده می شود، مذاکراتی که بسیاری معتقدند همواره اتخاذ تصمیمات در آن دشوار قلمداد می شود ؛دشورای این مذاکرات تا جایی است که وزیر امور خارجه در گفتگویی با روزنامه لبنانی السفیر ، اتخاذ تصمیمات درست در این مذاکرات را بعید تلقی می کند.

پاریس به عطر داعش

اما در حالی قرار است زنگ مذاکرات "وین سه" امروزدر اتریش زده شود که شب گذشته گروه های تروریستی به میهمانی اروپایی ها رفتند. گروه های تروریستی شب گذشته قلب فرانسه را مورد حملات نظامی قرار دادند، گروه هایی که روزی در خاورمیانه مشق جنگ می کردند حالاجهت سلاح های خود را به سمت اروپا گرفته اند؛ اروپایی هایی که  پس از مواضع حمایتی خود از تروریست ها و ائتلاف های دروغین عیله تروسیت ها ،حال  خود شاهد رویارویی با تروریست ها هستند.

اما طی حملات شب گذشته گروه های تروریستی به قلب فرانسه بسیاری از خبرگزاری های خارجی از کشته شدن دست کم 160 نفر در این حملات خبر دادند.

این در حالی است که گروه تروریستی داعش چند ساعت بعد از این اقدام نظامی، مسئولیت حملات به قلب فرانسه را به گردن گرفت تا بدین نحوه نقشه هدایت کنندگان تروریست اینبار خود هدایت کنندگان را به دام بیاندازد.


داعش با برند اروپایی 

حال سوال این است؛ کشورهایی چون فرانسه که پرچم حمایت از گروه های تروریستی را پشت ائتلاف های آمریکایی پنهان می کردند چطور و با چه زبانی می خواهند جوابگوی کشتار مردمی خود به دست  تروریست ها باشند ، تروریست هایی که خود این کشورها در مقاطعی از حمایت آنها دست بر‌نمی داشتند و حتی تامین‌کننده نیازهای امنیتی آنها بودند.

عاقبت باد کاشتن!

در همین رابطه اسماعیل کوثری با بیان اینکه، حوادث پاریس حاصل اقدامات دولت فرانسه در تشکل و کمک به تروریست‌های داعشی بود گفت: آنها با حمایت از داعش، طوفان کاشتند و حالا در پاریس طوفان درو می‌کنند.

وی با بیان اینکه فرانسوی ها "با حمایت از داعش، طوفان کاشتند و حالا در پاریس طوفان درو می‌کنند"، تصریح کرد: وقتی مقام معظم رهبری، اروپایی را نصیحت کرد که دست از حمایت از داعش بردارند، آنها به نصیحت‌های مقام معظم رهبری توجه نکردند و امروز همه می‌بینند که پیش بینی‌های مقام معظم رهبری درباره داعش چگونه محقق می‌شود؛ رفتارهای نمایشی دولت فرانسه علیه تروریست‌ها داعش از ابتدا برای ما روشن بود چون اگر قرار بود،امثال فرانسه با داعش مبارزه کنند، از ابتدا این سازمان تروریستی را با کمک عربستان تاسیس نمی‌کردند.


اما در حالی دامنه اقدامات گروه های تروریستی به مرزهای اروپا کشیده می شود که بسیاری از تحلیلگران معتقدند لوله سلاح های داعشی تنها رو به فرانسه نیست و دامنه این حملات حتی به مرز سایر کشورهای اروپایی هم کشیده خواهد شد.

در همین رابطه اسمایل کوثری نماینده مردم تهران می گوید: حملات تروریستی داعش در انتظارآمریکا، ترکیه و عربستان هم خواهد بود.

کوثری با بیان اینکه ترکیه و عربستان هدف اصلی داعش در آینده خواهد بود، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریست‌ها حضور قاطع در صحنه دارد و تحت هیچ شرایطی این میدان را ترک نخواهد کرد.

اما این درحالی است که گروه تروریستی تکفیری داعش ساعاتی پیش در مجله اینترنتی خود "دابق" به زبان فرانسوی ضمن بر عهده گرفتن مسئولیت حملات تروریستی پاریس تهدید کرد که پس از فرانسه اکنون نوبت ایتالیا، انگلیس و آمریکا است.


سر سبز

اما با همه این تفاسیر باید منتظر ماند و دید که حامیان تروریست ها چه زمانی قرار است از حمایت خود از گروه های تروریستی دست برداشته و در مسیر اهداف و نظرات کشورهایی چون ایران که در مبارزه با تروریست همواره پیشگاه بوده، گام بردارند. چراکه در غیر اینصورت داعش سر سبز به باد می دهد.

انتهای پیام/

برچسب ها: مجلس ، فرانسه ، داعش ، تروریست
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۱۹ ۲۴ آبان ۱۳۹۴
خدا میدونه پشت این ماجرا چه نقشهای کشیدن و به کدوم کشور اسلامی میخوان لشکر کشی کنند منظورم امریکا وغربه
ناشناس
۰۷:۵۳ ۲۴ آبان ۱۳۹۴
بدبختا
شده مثه منا رفتن ما
دو تا رفتن یکی برگشتن
خداصبرشون بده
ناشناس
۲۳:۴۲ ۲۳ آبان ۱۳۹۴
واقعا یعنی چی حقشونه این مردم بدبخت چیکار کردن
ناشناس
۲۲:۴۵ ۲۳ آبان ۱۳۹۴
واقعا ناراحت کنندس.بسیار سخته واسه خانوادهاشون.جنگ قدرت بسیار کثیف کثیف هست
ناشناس
۲۲:۲۲ ۲۳ آبان ۱۳۹۴
بذارين اونام معني تروريست و انتحار رو بچشن
ناشناس
۲۱:۵۹ ۲۳ آبان ۱۳۹۴
متاسفانه اینا اتیشاییه که خودشون درست کردن
ناشناس
۲۱:۵۷ ۲۳ آبان ۱۳۹۴
سخت نگیریدشما خود زنی بود ریشه را در لاوی های صهیونیستی دنبال کنند
ناشناس
۲۱:۱۴ ۲۳ آبان ۱۳۹۴
برای کشته ها متاسفم اما آی حال کردم ازاین تودهنی که فرانسه خورد آی حال کردم
ناشناس
۲۱:۰۹ ۲۳ آبان ۱۳۹۴
الهی شکر به خودشون خورد
ناشناس
۲۱:۰۲ ۲۳ آبان ۱۳۹۴
مردم ودولتمردان فرانسه یک شب را درناامنی سرکنند تا بینند مردم بی گناه سوریه وعراق چه می کشند.
ناشناس
۲۱:۰۱ ۲۳ آبان ۱۳۹۴
اروپا در برابر یک گروه کوچیک اینقدر ذلیل شده بعد ایرانو تهدید میکنند
وای به حالشون اگه یه روز بخوان با ایران درگیر بشن
ناشناس
۲۰:۴۹ ۲۳ آبان ۱۳۹۴
حقشونه حقشونه حقشونه ان شالله بیشتر از اینا بدرک واصل شن.اللهم اشغل الظالمین بالظالمین
ناشناس
۲۰:۴۷ ۲۳ آبان ۱۳۹۴
نوبتی هم که باشه نوبت آمریکا میرسه به زودی.
ناشناس
۲۰:۴۷ ۲۳ آبان ۱۳۹۴
نوبتی هم که باشه نوبت آمریکا میرسه به زودی.