سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد؛

افزایش 15درصدی سطح زیر کشت ذرت علوفه ای در خراسان رضوی

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی از افزایش 15درصدی سطح زیر کشت ذرت علوفه ای در استان در سال زراعی جاری نسبت به مدت مشابه پارسال خبرداد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ نجفقلی صالحی افزود: حدود 18 هزار و 500 هکتار سطح، زیر کشت ذرت علوفه ای است که هم اکنون کار برداشت آن آغاز شده است.

وی اظهار کرد: امسال 920 تن بذر ذرت (هیبرید) اصلاح شده بین کشاورزان توزیع شده است و در این زمینه محدودیتی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه برداشت ذرت علوفه ای در خراسان رضوی شروع شده است، گفت : متوسط برداشت در هر هکتار بین 50 تا 55تن است.

صالحی بیان کرد : اگر کشاورزان قبل از کشت بتوانند با شرکت های تعاونی دامداران قرارداد فروش محصول داشته باشند در زمان برداشت، دچار مشکل و افت و نوسان قیمت نخواهند شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: هر سال قبل از کشت اطلاع رسانی لازم به کشاورزان در خصوص میزان کشت صورت می گیرد تا نه شاهد کمبود و نه شاهد افت قیمت محصول در بازار باشیم.

تولید پارسال ذرت علوفه ای استان خراسان رضوی بیش از یک میلیون تن بوده است.
ذرت علوفه ای یا 'سورگوم' از خانواده غلات است که از نظر اهمیت در بین غلات در جهان پس از گندم، برنج، ذرت و جو در مقام پنجم قرار دارد.

موارد مصرف دانه سورگوم به موازات مصارف ذرت و جو است لذا از آن به عنوان غذای انسان و تهیه خوراک برای دام و طیور و همچنین در صنایع نشاسته و الکل سازی استفاده می شود.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.