وی در پاسخ به اینکه خودروهای حمل شیر مجهز به فناوری های مدرن نگهداری شیر هستند خاطرنشان کرد: دستگاه های شیر سرد کن در گاوداری های استان وجود دارد که شیر پس از جمع آوری در این دستگاه ها سرد و با خودروهای مخصوص برای انتقال به کارخانه فرستاده می شود.
وی در بحث نظارت کارشناسان فنی و بهداشتی به جمع آوری شیر در سطح استان افزود: در تمامی مراکز جمع آوری شیر کارشناسان فنی فعالیت می کنند و اگر در مرکزی، کارشناس بهداشتی نباشد دامپزشکی حتما برخورد قانونی با این مراکز دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه 5کارخانه شیر پاستوریزه در استان فعال است ادامه داد: این کارخانه ها با ظرفیت327تن در روز شیر پاستوریزه900 گرمی تولید می کنند.
انتهای پیام/ز