وی ادامه داد: معضل تکدیگری، اعتیاد و لانهنشینی در همه جاهای کشور وجود دارد اما در استان خراسان جنوبی پیک جرم در شمال شهر بیشتر است.
رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی با اشاره به روز جهانی علم و صلح، افزود: بیشترین کاربران فضای مجازی به علت عدم آگاهی و کنجکاوی دچار جرم میشوند.
حسینی ادامه داد: در فضای مجازی از سنین هفت تا 45 سال وجود دارد که 75میلیون کاربر در حال فعالیت هستند و متاسفانه 13میلیون نفر از شبکههای OTT استفاده میکنند.
وی با اشاره به اینکه ارقام و آمار جرائم به درستی در اختیار مردم قرار نمیگیرد، تصریح کرد: کاربران فضای مجازی افرادی با سن پایین و کسانی با علم هستند که فریب مجرمان را میخوردند.
رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی افزود: بزرگترین هکر کشور در خراسان جنوبی دستگیر شده است که جای تاسف دارد برای بعضی از مسئولان با توجه به اینکه علم و آگاهی بالایی را دارند اما باز هم فریب میخورند.
حسینی خاطر نشان کرد: خانواده مبدا آغاز هر آسیبی است که باید با برنامهریزی درست مدیریت شود.
وی با اشاره به اینکه در برخی از پروندههای جرائم فضای مجازی مشکلات خانوادگی مطرح میشود، گفت: بعضی از این جرائم پسر از مادرش اخاذی میکند و اگر خانواده تسلیم خواسته او نشوند تمام عکسهای محرمانه و خانوادگی را پخش میکند.
رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی تاکید کرد: اگر با پیشگیری و آموزش نتوانیم جلوی این آسیبها را بگیریم از این به بعد فضای مجازی قشر علمی جامعه را تخریب و بیچاره میکند.
حسینی با اشاره به افزایش آمار طلاق، گفت: 80 درصد طلاقها به علت اختلافات در فضای مجازی است که زوجین نسبت به یکدیگر بیاعتماد میشوند.
وی افزود: یک سری از جرائم وجود دارد که حذف و هضم نمیشوند باید با آنها مقابله کرد و حتی یک نفر خسارت ببیند برای ما زیاد است
رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی تصریح کرد: نخستین رویکردی که باید برای مقابله با این آسیبها انجام شود آشنایی خانوادهها از آسیبهای فضای مجازی است.
حسینی با بیان اینکه همه خوب سخن میگویند و خوب مینویسند اما در عمل کاری نمیکنند، گفت: پلیس و مقامات قضایی باید در آخرین جایگاه باشد اما با این شرایط در خط مقدم قرار دارند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
منبع:فارس
انتهای پیام/