به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در هفتههای اخیر مجادله بر سر تجمیع بیمهها آنقدر بغرنج شد که شاهد اظهارنظرهای متفاوت و متضاد بین دو وزارتخانه بهداشت و رفاه بودیم، کما این که وزارت بهداشت استنادش به قوانین سیاستهای برنامه توسعه پنجم و سیاستهای کلی سلامت ابلاغی رهبر معظم انقلاب برای تجمیع صندوقهای بیمهای است، ولی وزارت رفاه و با محوریت مخالفتهای تامین اجتماعی، مسئله حق پرداخت 7 درصدی کارگران را برای این مخالفت پیش میکشد.
بر این اساس حتی نشست و مناظرهای نیز در این باره با دعوت از مخالفان تجمیع صورت پذیرفت ولی در هیچ کدام؛ آنان نمایندگان وزارت رفاه حاضر به شرکت نشدند و مسیر پاسخ را از طریق تریبونهای خود در پیش گرفتند.
حال چند روزی از این اختلافات میگذشت که خبرهای به گوش رسید مبنی بر این که تامین اجتماعی، پوشش بیمهای خود را نسبت به نوعی دارو برای بیماران تالاسمی را کاهش داده است که این مسئله باعث گرانی دارو نیز شده است.
در این رابطه دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت نیز خطاب به بیمه تامین اجتماعی عنوان کرد: «یک داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی گران شده است که بنده گفتم این دارو گران نشده مگر این که حمایت بیمهای از آن کم شده باشد، در این زمینه متأسفانه سازمان تأمین اجتماعی به صورت یکطرفه حمایت خود را از این دارو کاهش داده است و این به منزله این است که بیماران تالاسمی بایستی متحمل پرداخت هزینه شوند که خلاف مصوبه دولت و مجلس میباشد.
هاشمی با تأکید بر این که در این خصوص اگر تخلفی انجام گرفته باشد بنده اصلاح میکنم، افزود: دولت و مجلس تصویب کردهاند که هیچ کدام از بیمهها چه دولتی و چه خصوصی حق کوچک کردن سبد حمایتیشان را ندارند و نمیتوانند خدمتی را حذف کنند.
حال با تمام اختلافات درباره تجمیع بیمهها و اجرا نشدن قانون و همچنین ضعف پوششهای بیمهای، هرزگاهی هم شاهد کاهش همان پوشش اندک بیمهای هم هستیم، بنابراین به گفته بزرگان نظام سلامت تنها راه حل پیش قدم شدن شخص رئیس جمهور است تا برای همیشه دغدغه بیماری و سلامت ایرانیان که سالها پیش رهبر معظم انقلاب نیز این دغدغه را مطرح کرده بود، با تدبیری امیدبخش و با استراتژی بُرد - بُرد به سرانجام برساند.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.