به گزارش خبرنگار
حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی خانه موسیقی؛ شهلا میلانی، عضو هیئت مدیره کانون خوانندگان کلاسیک در مورد برنامههای این کانون گفت: ما بخش زیادی از برنامه های کانون را به انجام رساندهایم. از جمله برگزاری مستر کلاس هایی که هنرجویان در آن شرکت کردهاند، اجرا و پخش اپراهای مختلف از طریق سی دی و یا به صورت زنده و همین طور عضویت اعضای کانون که با دقت و ظرافت خاص توسط کارشناسان کانون خوانندگان کلاسیک انجام میشود.
از خوانندگان پیشکسوت آواز کلاسیک تجلیل میشود
این خواننده و مدرس آواز کلاسیک با اشاره به فعالیتهای کانون خوانندگان کلاسیک در زمینه تئوری افزود: تا آنجا که برای کانون ممکن باشد، کلاسهای توجیهی ویژه آواز کلاسیک برگزار میکنیم و دوستان هنرجو برای آشنایی با تکنیک ها و موضوعات مختلف در خوانندگی کلاسیک در این کلاسها شرکت میکنند. در آینده نزدیک قرار است از خوانندگان پیشکسوت حوزه آواز کلاسیک تجلیل صورت گیرد. این برنامهها در پیش روی ما است.
وی افزود: البته در سال آینده انتخابات کانون را در پیش داریم. بنابراین چند ماهی فرصت باقی است تا آنچه را می خواهیم، انجام دهیم. تعدادی از دوستان، علاقه مند هستند که مستر کلاس داشته باشند. این موضوع در حال بررسی است و اگر دوستان در حد خوبی باشند و بتوانند مستر کلاس را اداره کنند، به زودی اجازه برگزاری مستر کلاس به آن ها داده خواهد شد.
کانون ها بهتر می توانند مشکلات اعضای خود را به هیئت مدیره خانه منتقل کنند
میلانی با اشاره به حضور کانون های مختلف زیر مجموعه خانه موسیقی گفت: در مجموعه کانون های مختلف برخی از کانون ها بنا به فعالیت های مستمری که دارند، بیشتر در جریان وضع اعضا هستند و به همین دلیل معضلات و مشکلات اعضای خود را راحت تر متوجه می شوند و می تواند در حد بیشتری به تامین خواست های صنفی اعضایشان از جمله رفاه و امکانات مورد نیاز هنرمندان بپردازند و این خواست ها را به هیئت مدیره اصلی ابلاغ کنند.
او در ادامه گفت: همانطور که همه هنرمندان حوزه موسیقی می دانند، خانه موسیقی یک ارگان دولتی نیست. بنابراین تا حد مشخصی امکان رسیدگی و اجرای خواست های اعضای خودش را دارد. در پاره ای موارد به آنچه توقع داشتیم، نرسیدیم اما این به خاطر محدودیت های پیش روی خانه موسیقی است. بیمه به عنوان یکی از مهم ترین خواست های هنرمندان مطرح بود که خوشبختانه محقق شد و به نتیجه رسید. در مورد تعاونی مسکن مشکلات زیادی وجود داشت و هنوز هم موانع و مشکلات مختلفی بر سر راه خانه موسیقی است اما در هر صورت عده ای صاحب خانه شدند و این مایه خوشحالی است. هرچند مشکلات وجود دارد و همه چیز در حد کمال نیست.
بدگویی ها راه به جایی نمی برد
میلانی با اشاره به لزوم همراهی هنرمندان فعال در این حوزه با خانه موسیقی گفت: اینکه ما فقط در مورد افراد بدگویی کنیم کار را به جایی نخواهد رساند. البته خانه موسیقی نیز باید بیش از این فعال باشد.مثلا روند بیمه شدن اعضای جدید متوقف شده و اعضای قبلی که بیمه شده بودند بنا به تاخیر چند روزه در پرداخت حق بیمه، حدود 3سال است که بیمه ندارند. پیگیری هایی نیز انجام شده و قرار بود صندوق حمایت از هنرمندان اقداماتی انجام دهد اما متاسفانه نمی دانم مشکل از کجاست؟
میلانی با تصریح بر لزوم بیمه به عنوان حق هر هنرمندی گفت: به نظر من مشکلات مربوط به بیمه باید جدی تر بررسی شود. البته با توجه به مهجورماندن موسیقی در جامعه ایران نیاز به همراهی هنرمندان برای حفظ هنر موسیقی کاملا جدی است و اگر خود ما نیز مغرضانه برخورد کنیم، شرایط خوبی پیش روی موسیقی نخواهد بود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/