به گزارش خبرنگار
حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی خانه موسیقی؛ محمد فیروزی نوازنده و مدرس پیشکسوت عود، بر لزوم کمک دستگاههای مختلف دولتی و غیر دولتی به خانه موسیقی تاکید کرد و گفت: اداره کردن خانه موسیقی و جمع کردن هنرمندان حوزه موسیقی در کنار هم، کار سختی است. یکی از مهمترین کارهایی که در خانه موسیقی انجام شده، دور هم جمعکردن و متحدکردن هنرجویان، هنرمندان و برجستگان موسیقی است. امیدوارم این روال ادامه پیدا کنند.
وی افزود: در این شرایط دولت باید وارد کار شود و با توجه به نوپا بودن خانه موسیقی، شرایطی را فراهم کند که مشکلات موجود در جامعه هنر موسیقی حل شود و به امید خدا در نهایت موسیقی کشور به سمت پیشرفت حرکت کند.
این نوازنده و مدرس پیشکسوت عود گفت: به نظر من این امکان وجود دارد که از میان هنرمندان عضو در کانون های مختلف خانه موسیقی گروههای موسیقی خوب و قدری کنار هم جمع شوند و با نام خانه موسیقی در جشنوارههای مختلف شرکت کنند.
فیروزی ضمن تصریح بر لزوم تشکیل گروه های منسجم موسیقایی افزود: به نظر من، ما در کشورمان گروه های موسیقی قوی نداریم چون برای انجام یکی دو برنامه کنار هم جمع میشویم، پس از اتمام برنامه هر کس به سمتی میرود و هر کدام به تنهایی به کارش ادامه میدهد.
او در پایان با اشاره به عدم امکان تشبیه روند در سینما و موسیقی افزود: سینما مامور ساختن یک فیلم است و با اتمام ساخت فیلم آن را در سینما به نمایش می گذارد اما در موسیقی علاوه بر قسمت ضبطی که مربوط به انتشار آلبوم است، اجرای بخش زنده هم وجود دارد. این بخش، لزوم توجه به تاسیس گروههای مختلف در بدنه موسیقی را نشان میدهد تا مثلا در جشنوارهای مثل فستیوال موسیقی فجر، کنار هم جمع شوند و بتوانند در کیفیت هنری مناسب اجرای برنامه داشته باشند. نه اینکه طبق روال مرسوم، این جشنواره تبدیل به مکانی برای معرفی گروههای جوان و مبتدی باشد. ما باید 20 گروه خوب در تمام زمینههای موسیقی داشته باشیم و بتوانیم با تمام قدرت در جشنوارههای داخلی و خارجی شرکت کنیم.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/