سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قدرت غافلگیر کننده منفی‌بافی؟

وسواس منفی‌بافی تمام اتفاقات و بازخوردهای مرتبط با اعمال شخص منفی‌باف را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

علی ناظری، روانپزشک و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به منفی‌بافی برخی افراد به امور زندگی گفت: منفی‌بافی در افراد از نظر علم روانپزشکی بیشتر محصول مشکلات اساسی همچون اضطراب، افسردگی و وسواس فکری است.

وی در ادامه افزود: افراد مبتلا به اضطراب، وسواس‌های فکری و افسردگی مدام به‌ دنبال اشکالها و کاستی‌های موجود در امور هستند و چون در دنیا هیچ چیزی قابل پیش‌بینی و کامل و بی‌عیب و نقص نیست، پس در نتیجه غالباً این افراد نسبت به تمام امور زندگی دچار دیدگاهی منفی هستند.

این روانپزشک در تشریح عواقب این منفی‌بافی‌ها در زندگی چنین اشخاصی گفت: از آنجایی که این افراد با توجه بیش از حد به نیمه خالی لیوان ذهن خود را خسته کرده و اجازه ورود افکار مثبت و امیدوارکننده را به مخیله خود نمی‌دهند غالباً در زندگی دچار بی‌انگیزگی و بی‌هدف بودن می‌شوند.

دکتر ناظری ادامه داد: همین امر موجب می‌شود تا عملکردشان در امور مختلف بازده خوبی نداشته و با توجه به بی‌انگیزگی، تلاش لازم برای موفقیت و پیشرفت را ندارند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، خاطرنشان کرد: بازخوردها و اتفاقات مرتبط با اعمال و گفتار این افراد غالباً منفی می‌باشد چراکه منفی‌بافی و عدم وجود انگیزه و هدف پایه و اساس اعمال این افراد را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.