وی افزود: در این اتاق فکر یکی از اصلی ترین عوامل موثر در طلاق تغییر سبک زندگی در اثر فناوری های نوین همچون تلفن های همراه هوشمند، شبکه های اجتماعی و ماهواره تشخیص داده شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: با تقویت معارف دینی در بین خانواده و تدوین برنامه ای جامع بر اساس الگوی سبک زندگی اسلامی و ایرانی با هدف توسعه نشاط اجتماعی می توان زمینه مقابله با این معضل اجتماعی را فراهم کرد.
صادقی با اشاره به اینکه ازدواج های دانشجویی دارای بالاترین سطح ثبات، نشاط و کمترین آمار طلاق است، افزود: تلاش برای توسعه این گونه ازدواج ها در بین جوانان و آشنایی خانواده با آن زمینه شکل گیری خانواده هایی با ثبات را فراهم می کند.
بهره گیری از ظرفیت صدا و سیما و رسانه های جمعی برای ثبت به موقع وقایع حیاتی استان، هماهنگی با دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستاها برای جلوگیری از دفن اجساد در مکان های غیرمجاز حواشی شهرها، ابلاغ دانشگاه های علوم پزشکی استان به بیمارستان ها و زایشگاه ها در ثبت به موقع واقعه ولادت، بررسی مدارک اتباع خارجی و برگزاری به موقع جلسات شورای هماهنگی ثبت وقایع در سطح شهرستان ها از دیگر تاکیدات معاون استاندار در این جلسه نیز بود.
در هفت ماهه نخست امسال 38 هزار و 718 ازدواج و 9 هزار و 810 طلاق در خراسان رضوی به ثبت رسیده است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.