وی با بیان اینکه والدین در صورت مشاهده برخی علائم نیازمند است قبل از سه سالگی فرزند خود برای معاینه چشم به اپتومتریست مراجعه کنند، تصریح کرد: نزدیک نمودن بیش از حد کتاب یا دفتر به چشم، رعایت نکردن فاصله مناسب در هنگام تماشای تلویزیون، سابقه خانوادگی استفاده از عینک و یا انحرافات چشمی، انحراف واضح چشم در خود کودک و مالیدن چشم ها در هنگام تماشای تلویزیون و یا نقاشی کشیدن که قرمزی آنها را در پی داشته باشد از این علائم می باشند.
این اپتومتریست تاکید کرد: در صورت مشاهده این علائم در کودک، والدین حتماً قبل از سه سالگی برای معاینه چشم به مراکز درمانی مراجعه نمایند.
وی با اظهار اینکه قبل از سن مدرسه باید برای تشخیص و درمان تنبلی چشم مراجعه شود و در معاینات ورود به مدرسه تنها باید ببینند کودک در چه وضعیتی قرار دارد، گفت: سن مدرسه و 6 سالگی برای درمان تنبلی چشم کمی دیر است و برای این بیماری مراجعه 3 سال به بالا ضرورت دارد.
امینی در رابطه با دفعات مراجعه کودک برای معاینه چشم به مراکز درمانی اظهار کرد: در صورتی که کودک مشکلی ندارد سالی یک بار و در غیر این صورت با نظر پزشک هر 6 یا 3 ماه و یا به طور ماهانه که بستگی به نظر پزشک دارد برای معاینه چشم کودک مراجعه کنند.
وی در خصوص بیماری های شایع چشمی در سنین کودکی بیان کرد: این بیماری ها به ترتیب عیوب انکساری چشم، انحرافات چشمی و آب مروارید مادرزادی است که انحرافات چشمی و آب مروارید می توانند موجب تنبلی چشم در کودک شوند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/