به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت : امسال با برگزاری دوره های آموزشی و بهره گیری از روشهای مدیریت بهره وری میزان تولید گوشت این پرنده از 700تن به 830 تن افزایش یافته است.
خانم فیضی افزود : استان اصفهان سالانه ظرفیت تولید 3 میلیون و 600 هزار قطعه بلدرچین و 3 تن تخم بلدرچین دارد که در 5 واحد پرورشی در شهرستانهای برخوار و نجف آباد ، تیران و گلپایگان تولید می شود.
وی گفت : نژادهای پرورش بلدرچین از گونه های ژاپنی ، اسپانیایی و ایتالیایی است .
گوشت بلدرچین دارای پروتئین و مواد معدنی ، فسفر ، منیزیم ، آهن و روی است که مصرف آن برای رشد کودکان و هم چنین جلوگیری از پوکی استخوان مفید می باشد.
انتهای پیام/ت