سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیمه کردن هنرمندان کار بزرگ خانه موسیقی بود

هیچ نهادی حاضر نبود قشر هنرمند موسیقی را بیمه کند و با همت خانه موسیقی این امر محقق شد و این اتفاق بسیار بزرگی بود.

به گزارش خبرنگار حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی خانه موسیقی؛ امیرپدرام طاهریان عضو هیئت مدیره نوازندگان کلاسیک با اشاره به عملکرد خانه موسیقی در طول 16 سال اخیر، گفت: من کارهایی که خانه موسیقی در طول این سال ها انجام داده، نسبتا خوب می دانم. البته ایراداتی به این عملکرد وارد است که امری طبیعی است. در هر تشکل و ارگانی وجود دارد. نباید فراموش کرد که ما تا پیش از این درکشوری زندگی می‌کردیم که توجه کمتری به موسیقی نشان داده می‌شد. در این شرایط ما ناچاریم که ذره ذره امتیاز به دست آوریم. خانه موسیقی مجوز استودیوها را گرفته و خوشبختانه موزیسین‌ها برای تولید آثار موسیقایی مشکلاتشان کمتر شده است. نکته مهم بعدی بیمه کردن اهالی موسیقی است که به نظر من کار بسیار بزرگی بود. هیچ نهادی حاضر نبود، قشر هنرمند موسیقی را بیمه کند و با همت خانه موسیقی این اتفاق افتاد. تعداد افراد بیمه شده ارکستر سمفونیک تا قبل این حدود 15 نفر بود اما امروز بیشتر اعضای خانه موسیقی که حدود پانزده هزار نفر هستند، بیمه شده‌اند.

حرکت خانه موسیقی رو به جلو بوده ولی نباید قانع باشیم

طاهریان بر لزوم پیشرفت روزافزون خانه موسیقی تاکید کرد و در این باره گفت: توقع ما این است که ایرادات موجود روز به روز کمتر شود و توجه به خواست و نیاز هنرمندان در بیش از گذشته در دستور کار خانه موسیقی قرار گیرد. ما نباید سطحی نگر و قانع باشیم. البته دوباره تاکید می‌کنم که حرکت رو به جلو بوده اما هنوز جای کار زیادی دارد. اینکه اگر امروز هنرمندان حوزه موسیقی به بعضی حقوقشان دست پیدا کرده‌اند، نباید باعث شود که کار متوقف شود. به نظر من ما باید گستره دیدمان را افزایش دهیم تا توقعاتمان سطحی و بی‌اهمیت نشود.

او در ادامه گفت: توجه به پیشکسوتان باید مورد توجه باشد؛ چون هر پیشکسوتی به عنوان هویت هر هنر و حرفه‌ای است. برای مثال پیشکسوتان یک باشگاه ورزشی هم به عنوان هویت و نشانه‌های افتخار این باشگاهند. تا پیش از این بزرگداشت و تقدیر از اساتید در زمان حیاتشان اتفاق نمی‌افتاد و زمانی برگزار می‌شد که خود شخص دیگر در میان ما حضور نداشت.

نشست‌های ماهیانه در ارتباط بین پیشکسوتان و جوانان موثر است

طاهریان افزود: خوشبختانه خانه موسیقی این روش را تغییر داد و رویه بر این روال مستحکم شد که از هنرمندان پیشکسوت در زمان حیاتشان تجلیل شود. به نظر من عملکرد خانه موسیقی در این بخش بیش از سایر بخش‌ها مثبت بوده. جلسات ماهیانه خانه موسیقی به این مسئله کمک کرده و اهالی موسیقی از استادان پیشکسوت تا جوانان علاقه‌مند به شکل دورهمی در طول یک ماه با هم نشستی دارند و این جلسات باعث در جمع بودن هنرمندان کهنسال می‌شود و کمک می‌کند که همیشه بین دوستان و شاگردانشان حضور داشته باشند.



برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.