وی در مورد درمان بیماری های مربوط به دهان و دندان پیشگیری را بهتر ازدرمان دانست و اظهار داشت: گروههای هدف کودکان زیر ۱۴ سال و مادران باردار و شیرده در مناطق محروم از امسال در راستای طرح تحول سلامت دهان ودندان هر ۶ ماه یکبار از خدمات دندانپزشکی و معاینه برای تشخیش هر نوع بیماری دهان و دندان بهره مند می شوند.
وی همچنین در مورد اجرای طرح تهیه شناسنامه الکترونیک دهان و دندان برای نخستین بار در کشور اضافه کرد: مهمترین حسن اجرای این کار برنامهریزی مطلوب برای ارائه خدمات درمانی و خارج شدن فرمهای کاغذی است که مدارس همیشه برای انتقال اطلاعات با مشکل مواجه میشد.
مسئول واحد بهداشت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه برای نخسین بار در کشور طرح تهیه شناسنامه الکترونیک دهان و دندان ویژه گروههای هدف دانش آموزی 6 تا 1۴ سال اجرائی می شود ادامه داد:دانشگاههایی که در اجرای این برنامه پیشرفت داشته باشند وزارت بهداشت درخصوص اعتبارات و امکانات به آنها کمک خواهد کرد.
کلالی ابراز داشت: سلامت دهان و دندان نقش مهمی در کیفیت زندگی افرادجامعه بویژه کودکان دارد و این در حالیست که به دلیل عدم توجه کافی به این مقوله شاهد افزایش میزان پوسیدگی دندان در کشور هستیم.
وی همچنین با تاکید بر برنامههای آموزش و پیشگیری، افزود: استفاده ازروشهای پیشگیری میتواند از هزینههای گزاف خدمات درمانی دندانپزشکی وعواقب از دست دادن دندانها جلوگیری کند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ی