وی افزود: بر اساس قوانین خاص مصوبه مجلس شورای اسلامی و یا تفاهم نامهای که در گذشته وجود داشته افرادی همچون کارگران ساختمانی، قالیبافان و سایر صنوف که در قوانین وجود دارد استحقاق آن ها بررسی میشود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی عنوان کرد: سازمان کار قطع بیمهها را از طریق شبکه دیتا انجام میدهد که به عنوان مثال اگر فردی در حیطه کاری مشخص شده اشتغال نداشته باشد طبیعتا استحقاق دریافت بیمه را نداشته و مستمری وی قطع میشود.
نوربخش در ادامه تصریح کرد: در سال 94 بالغ بر 5000 هزار قطع بیمه داشتیم و حدود 300هزار نفر هم به مستمری بگیران این سازمان افزوده شده است.
وی در خصوص بدهی کارگاههای دولتی و غیر دولتی افزود: بدهی این کارگاهها به دوگونه است. برخی از این بدهیها به صورت قطعی و برخی دیگر برآوردی هستند، یعنی در هیأتهای تشخیص برای کارفرمایان جای اعتراضی وجود دارد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بیان کرد: حدود 6 هزار میلیارد تومان از این بدهی ها قطعی و از کارگاههای غیردولتی است و بالغ بر 1000میلیارد تومان از کارگاه های دولتی برآورد شده است.
وی افزود: بدهی های اعلام شده کارگاهی بوده و تعهداتی که باید به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شود محاسبه نشده است.
نوربخش در خصوص نحوه برخورد با متخلفان، تصریح کرد: نخستین اقدام سازمان قطع بیمه متخلفان است و در صورتی که این تخلف مجددا صورت گیرد شخص خاطی بین 61 روز تا 6 ماه طبق قانون حبس جاریه دارد.
وی در ادامه در خصوص سیستم الکترونیکی بیماران خاص، افزود: این سیستم در استان یزد در حال پایلوت شدن است که بر این اساس فرد میتواند با ارائه شماره کارت ملی خود از این نسخه الکترونیکی برخوردار شود و بدون داشتن دفترچه به مراکز تشخیص درمانی و داروخانه ها مراجعه و از مزایای سازمان بهرهمند شود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در پایان تأکید کرد: در صورت برطرف شدن مشکلات احتمالی در پایلوت این کار به کل کشور تعمیم داده میشود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/