حجت عظیم در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه دو الی سه روز گذشته قیمت مرغ به سمت واقعی و منطقی شدن حرکت میکند گفت: درهفته گذشته نرخ هر کیلو مرغ زنده آماده تحویل درب مرغداریها 3 هزار و 800 تومان بود که با توجه به هزینه های تولید آن رفم بسیار پایینی بود.
وی افزود: در حال حاضر نرخ هر کیلو مرغ زنده 4 هزار و 100 الی 4 هزار و 150 است که نسبت به هفته گذشته 250 الی 300 تومان افزایش یافته است.
رئیس اتحادیه تولید کنندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه برای افزایش قیمت مرغ زنده و به تبعان مرغ گرم دربازار با شرکت پشتیبانی مرغ و طیور رایزنی و توافقاتی صورت گرفته گفت: به دنبال این توافقات قرار شده شرکت پشتیبانی دام عرضه مرغ منجمد به دلیل عدم کشش بازار را به حداقل ممکن برساند.
وی ادامه داد: این کار موجب شده تا نرخ مرغ گرم دربازار ظرف دو روز گذشته افزایش یابد
به گفته حجت از آنجایی که هزینه تولید هر کیلو مرغ گوشتی برای مرغدار داخلی رقم 4 هزار و 500 تومان است؛ از این رو در حال حاضر تولید کنندگان ایرانی به ازای پرورش هر کیلو مرغ 400 تومان ضرر میدهند.
رئیس اتحادیه تولید کنندگان مرغ گوشتی در پاسخ به این پرسش که نرخ پیشنهادی تولید کنندگان برای هر کیلو مرغ زنده و مرغ گرم در بازار چقدر است گفت: مرغداران تمایل دارند هر کیلوگوشت مرغ زنده را به نرخ 4 هزارو 700 الی 4 هزارو 800 عرضه کنند که به تبعان نرخ هرکیلو گوشت مرغ زنده گرم در بازار 7 هزار تومان و کمی بیش از ان خواهد شد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/