به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «ثریا منصوری» در جلسه آموزشی که در مدارس مروج سلامت برای والدین دانشآموزان برگزار شد با اشاره به اهمیت صرف صبحانه برای دانشآموزان، اظهار کرد: نخوردن صبحانه در صورتی که تداوم یابد و به عادت تبدیل شود، علاوه بر عوارض فوق موجب کمبود دریافت سایر مواد مغذی مورد نیاز فرد میشود.
وی افزود: با حذف صبحانه از وعدههای غذایی، مواد مغذی که در این وعده دریافت میشود، در وعدههای دیگر جایگزین نخواهد شد و در نتیجه کمبود کالری، ویتامینها و املاح ایجاد میشود.
مسئول واحد تغذیه و مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت ملکشاهی اضافه کرد: برای اینکه کودکان سنین مدرسه، اشتهای کافی برای خوردن صبحانه داشته باشند باید شام را در ساعات ابتدای شب صرف کرده و تا حد امکان کودکان در ساعت معین و ترجیحا زود بخوابند.
منصوری خاطر نشان کرد: خانوادهها باید صبح زودتر بیدار شده پس از شستن دست و صورت، کمی نرمش کنند تا برای صرف صبحانه اشتها پیدا کنند. والدین باید صبحانه را به عنوان یک وعده غذایی مهم تلقی کنند و همگی دور یک سفره به صرف صبحانه بپردازند تا تشویقی برای کودکان باشد.
وی چند نمونه از مواد غذایی کامل و مقوی را به مادران جهت استفاده در وعده صبحانه توصیه کرد و گفت: برای صبحانه از فرنی (آرد برنج یا آرد گندم همراه با شیر و شکر)، شیر برنج، حلیم و عدسی که اغلب مورد علاقه کودکان این سنین هستند و از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردارند، نان و پنیر و گردو، نان و تخم مرغ، نان و کره و مربا، نان و کره و خرما، همراه با یک لیوان شیر و فرآوردههای غلات مثل شیرین گندمک همراه با شیر میتوان استفاده کرد.
در این جلسه آموزشی در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری از پوکی استخوان مطالبی ارائه شد.
منبع: ایسنا
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام