به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ سجاد احمدی، خطر محصولات تغییر ساختار یافته را حتی خطرناک تر از بمب و موشک دانست و گفت: این نوع از محصولات غذایی با آسیب پذیر کردن انسان ها حیات یک جامعه را به خطر می اندازند.
وی افزود: تغییر ژن، اساس تولید محصولات تراریخته است و معلوم نیست در تولید این نوع از محصولات از چه موادی و چگونه برای تغییر بافت ژنی آنها استفاده شده و احتمال مشکل ساز بودن استفاده از آن وجود دارد.
احمدی توضیح داد: تغییر ساختار ژنتیکی محصولات می تواند توام با خطرناک کردن آنها باشد، چراکه در پی دستخوش تغییرات شدن بافت طبیعی محصولات، مصرف آنها می تواند سلامت انسان ها را به مخاطره بیاندازد.
احمدی گفت: بر اساس آمار های موجود درصد بالایی از شیوع بیماریهای مختلف و حتی بروز سرطان ها را می توان به مصرف مواد غذایی ربط داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه باید در تولید و مصرف محصولات تراریخته احتیاط شود، گفت: محصولات تراریخته محصولاتی هستند که تغییراتی از نظر کیفیت، مزه، طعم، عملکرد در بافت ژنتیکی آنها اتفاق افتاده باشد.
دبیر هیئت اجرایی خانه کشاورز استان کرمانشاه یادآوری کرد: بافت طبیعی محصولات متناسب با ساختار ژنتیکی بدن انسان ها طراحی شده است و هرگونه دستکاری ژنتیکی می تواند خطراتی را متوجه سلامت مصرف کنندگان آن محصولات کند که البته این اقدام می تواند هدف دار بوده و از سوی دشمنان برنامه ریزی شده باشد.
انتهای پیام/ی