سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرطان بالاترين اولويت تحقيقات جامعه پزشكی است

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سالانه حدود 14 میلیون نفر در جهان به سرطان مبتلا می شوند و این بیماری منجر به مرگ 8.2 میلیون نفر در جهان می شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان وب دا؛ دکتر علی اصغر پیوندی در هشتمین کنفرانس منطقه ای سازمان پیشگیری از سرطان آسیا و اقیانوسیه  (منطقه غرب آسیا) که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد، این کنگره را که با محوریت موضوع « ثبت سرطان و زیرساخت های برنامه جامع کنترل سرطان» برگزار می شود را مایه افتخار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانست و گفت: سرطان یکی از مهمترین علل مرگ و میر در دنیاست و روند بروز و شیوع آن در جهان رو به افزایش است.

وی افزود: با توجه به شیوع، مرگ و میر و هزینه های اقتصادی چشمگیر، در کنار دشواری یا فقدان روش درمانی،  شناسایی راه های موثر پیشگیری، تشخیص زودرس و درمان موثر، سرطان ها در بالاترین اولویت تحقیقات جامعه پزشکی قرار گرفته اند.

وی در ادامه اظهار داشت: بر اساس شواهد و مستندات علمی، مهمترین عوامل خطرزای سرطان، ریشه در سبک زندگی و رفتارهای پرخطر دارند که اغلب قابل پیشگیری هستند.
دکتر پیوندی استعمال دخانیات، چاقی، کم تحرکی، تغذیه ناسالم، مصرف کم میوه و سبزیجات، سوء مصرف الکل، آلودگی هوا، آلودگی های آب و غذا به سموم سرطان زا و  عفونت های مزمن ویروسی (که عمدتا از طریق تماس های جنسی غیرایمن منتقل می شوند) را از جمله عوامل خطرزای اصلی در بروز انواع سرطان ها عنوان کرد و افزود: استعمال دخانیات مهمترین عامل خطرزای سرطان است که 20 درصد مرگ های ناشی از سرطان را موجب می شود.
رییس دانشگاه  علوم پزشکی شهیدبهشتی خاطرنشان کرد: تلاش جامعه علمی و متخصصان این حوزه برای افزایش آگاهی عمومی، جلب حمایت سیاستگذاران و همچنین ایجاد هماهنگی بین بخشی در راستای اصلاح سبک زندگی، کاهش رفتارهای پرخطر و مقابله با آلودگی آب، هوا و غذا، به منظور مقابله با سرطان اهمیت راهبردی دارد.

وی همچنین انجام مطالعات پایه و بالینی و تحقیقات بین رشته ای برای شناخت بهتر پاتوفیزیولوژی و یافتن راه های موثرتر و ارزان تر برای تشخیص زودرس و درمان سرطان را نیازمند سرمایه گذاری دانست.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در ادامه سخنان خود ضمن اعلام آمادگی و التزام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به حمایت از مطالعات علمی و همکاری های پژوهشی در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان گفت: اطمینان دارم انتشار آخرین یافته های علمی محققان و تبادل تجربیات ارزنده متخصصان در این کنگره، زمینه ساز همکاری های بیشتر برای توسعه تحقیقات دراین حوزه خواهد بود و دستاوردهای ارزنده ای برای درمان بیماران و ارتقای سلامت و کیفیت زندگی هم میهنان و همنوعان ما در پی خواهد داشت.

وی در پایان سخنان خود ضمن تقدیر از تمامی دست اندرکاران برگزاری این کنگره بین المللی خاطرنشان کرد که میهمانان خارجی شرکت کننده در این کنگره فرصت خواهند یافت تا ضمن بازدید از جاذبه های گردشگری کم نظیر ایران، با تاریخ و فرهنگ غنی و کهن ایران اسلامی آشنا شده و پیشرفت های علمی و فن آوری ایران را از نزدیک مشاهده کرده و زمینه های همکاری علمی با دانشمندان ایرانی را ارزیابی کنند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.