به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان رضا بمانی افزود: در این تحقیقات مشخص شد که پسته دارای فیتوسترول است که این عنصر موجب کاهش کلسترول خون می گردد.
وی ادامه داد: همچنین پسته دارای عنصر اسید اوریک که باعث کاهش قند خون می شود و نیز پسته باعث خون سازی در بدن و رفع کمخونی می شود و نیز این محصول دارای ارزش غذایی مفید از بروز سرطانهایی نظیر سرطان یه و ... جلوگیری می کند.
وی خاطرنشان کرد: امسال در رفسنجان از سطح بیش از 80 هزار هکتار 35 هزار تن پسته خشک معادل 100 هزار تن پسته تازه بر داشت شد و امسال کیفیت پسته در رفسنجان نسبت به سالهای گذشته بهتر بوده است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/