وی با اشاره به اینکه طرح غربالگری در سه سطح صورت می گیرد افزود:در سطح اول کودکان مشکوک به مشکلات و بیماریهای چشم شناسایی می شوند.
داشی اظهار داشت: در سطح دوم این کودکان به اپتومتریست یا بینایی سنج معرفی شده و در صورت تشخیص نهایی اگر فرد دچار عیوب و بیماریهای خاص چشم پزشکی باشد به چشم پزشک متخصص ارجاء داده می شود.
وی با اشاره به اینکه در صورت نیاز حتی عمل جراحی چشم نیز در این طرح انجام خواهد شد، افزود: هدف ما این است که تمام مراحل این طرح به صورت صددرصد رایگان در اختیار کودکان قرار گیرد.
معاونت پیشگیری بهزیستی لرستان هدف از اجرای طرح پیشگیری از تنبلی چشم را شناسایی عیوب انکساری دانست و اظهار داشت: اطلاعات و داده های علمی نشان می دهد دوره طلایی برای شناسایی عیوب انکساری و خصوصا تنبلی چشم در این سنین 3تا 6سال است.
وی افزود: اگر این بیماری در این سنین تشخیص داده نشود در سنین بعد از ده سالگی درمان این مشکل غیر قابل جبران است و منجر به آسیب های چشم می شود.
وی با بیان اینکه در طول سال نیز پایگاه های دائم کار سنجش چشم کودکان را انجام می دهند، اظهار داشت: علاوه بر پایگاههای ثابت امسال 1300 پایگاه بینایی سنجی در لرستان طرح غربالگری را انجام می دهند.
انتهای پیام /ب