به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در مطالعهای توسط محققان دانشگاه استرالیای غربی بیش از 1000 زن مسن در طرحی با عنوان کاهش میزان شکستگی استخوان در مقابل دریافت کلسیم شرکت کردند. آنهایی که حداقل سه فنجان چای مینوشیدند 34 درصد کمتر دچار مشکل جدی از جمله پوکی استخوان مرتبط با شکنندگی و 42 درصد کمتر دچار ریسک شکستگی لگن در مقایسه با زنانی که بهندرت چای مینوشیدند، بودند. میانگین سنی شرکت کنندگان در حدود 75 سال بود.
دکتر «ریچارد ال پرینس» از دانشگاه استرالیای غربی در این باره میگوید: «مطالعات قبلی از جمله مطالعات خود ما، نشان میدهد که چای، منبع اصلی غذایی فلاوونوئیدها (مولکولهای پلیمرهای مصنوعی قابل حل روی ساختار استخوانی) است».
توصیه این مطالعه این است که نوشیدن چند فنجان چای برای جلوگیری از شکستگی بالا در زنان سالخورده مفید است.
زنان تحت مطالعه به سه دسته تقسیم شدند: آنهایی که تا یک فنجان چای در هفته مینوشیدند، آنهایی که یک فنجان تا سه فنجان چای در یک روز مینوشیدند و آنهایی که بیش از 3 فنجان چای مینوشیدند.
زنانی که فلاوونوئید بیشتری دریافت میکردند در معرض خطر کمتر شکستگی قرار داشتند. اما فرق نوشیدن یک تا سه فنجان چای در مقایسه با نوشیدن یک فنجان چای چندان قابل توجه نیست.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا را کلیک کنید.
منبع: مهر
انتهای پیام/