به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این گزارش که اقتصاد داده های پنهان نامیده شده از اطلاعات جمع آوری شده توسط نهادهای اطلاعاتی و قضایی به منظور ترسیم چهره ای دقیق از بازارهای زیرزمینی خلافکاران اینترنتی که انبوه اطلاعات مسروقه میلیون ها کاربر را رد و بدل می کنند استفاده شده است.
بررسی ها نشان می دهد که در این بازارهای سیاه سایبری می توان همه نوع اطلاعاتی را یافت. از حساب های پی پال تا اطلاعات کارت های اعتباری و همین طور داده های مورد نیاز برای ورود به میلیون ها حساب بانکی. این اطلاعات با قیمت های مختلفی به فروش می رسد. به عنوان مثال حساب بانکی کم پول را می توان با پرداخت 190 دلار خرید. اما حسابی که ارزش بیشتری دارد ممکن است تا 2200 دلار هم قیمت گذاری شود.
همچنین برای خرید اطلاعات کارت های اعتباری مربوط به کشورهای آمریکا، انگلیس، کانادا، استرالیا و اکشورهای عضو اتحادیه اروپا به ترتیب باید بین 5 تا 30 دلار، بین 20 تا 35 دلار، بین 20 تا 40 دلار، بین 21 تا 40 دلار و بین 25 تا 45 دلار هزینه کرد.
اگر اطلاعات مسروقه گسترده تر باشد، پول طلب شده از سوی جانیان آنلاین افزایش می یابد. این اطلاعات اضافی عبارتند از تاریخ تولد، شناسه کاربری بانکی، آدرس منزل، شماره تامین اجتماعی و ...
علاوه بر این اطلاعات لاگین به خدمات آنلاینی مانند سایت های پخش ویدیو، شبکه های کابلی آنلاین، کتاب های کمیک، شبکه های پخش ورزشی هم به قیمت های یک، 7.5، 0.55 و 15 دلار به فروش می رسد.
در میان مجموعه ها و شرکت های مختلف تجاری، بانک ها، خطوط هواپیمایی، تاسیسات زیربنایی و ... بیشتر در معرض خطر هستند.
منبع: فارس
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام/