به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مسأله ازدواج یکی از موضوعات مهم است که در فرایند مشاوره همواره نگاه قابل توجهی به آن میشود و به عنوان بخش مهمی از فعالیتهای یک مشاور محسوب میشود بر این اساس افرادی که قصد ازدواج دارند با کمک خواستن از منابع مشاورهای راهنماییهای لازم دراین زمینه را دریافت میکنند.
هرچند این رشته از جمله رشتههای نو در ایران به شمار میرود اما نقش به سزایی در قبل و بعد از ازدواج اتخاذ کرده است.
آمادگیهای لازم برای ازدواج
ربابه غفار تبریزی روانشناس گفت: از معیارهای مهم ازدواج توجه به سن و سطح سواد طرفین هرچند مهم است ولی از معیارهای اصلی به شمار نمیآید.
وی افزود: توجه به فرهنگ دینی و سطح مالی یعنی استقلال مالی فرد و داشتن توانایی لازم برای اداره امور خانواده از نکات مهم است.
ملاک های روانشناسان در موفقیت مشاوره
افشار روانشناس گفت: این علم یعنی مشاورههای قبل و بعد از ازدواج علم نوین است و نیاز به آموزشهای اساسی و بیشتر دارد.
وی ادامه داد: هر چند مشاورهها کمک شایانی در ازدواج دارد اما آن را نمیتوان تضمین کننده ازدواج دانست بلکه فقط کمک دهنده است و مشکلات ازدواج را بررسی میکند ولی تصمیم قطعی را طرفین اتخاذ میکنند.
وی افزود: صداقت از نکات مهم در این مشاورهها است هر چند اگر روانشناسان دورههای مرتبط را گذرانده باشند میتوانند با سوالات پی در پی دروغگویی هر یک از طرفین را تشخیص دهند.
ملاکهای روانشناسی در مشاوره
غفار تبریزی ادامه داد: روانشناسی با تحلیل تاریخچه زندگی شخص میتواند به مشکلات و اختلالات شخصیتی پی برد.
وی افزود: در بسیاری از مشاورهها پی به بسیاری اختلالات از جمله اختلال دو قطبی میشود.
وی در پایان گفت: مردم از این مشاورهها بسیار استقبال کردند حتی موردهایی دیده شده که فرد دارای وضعیت اقتصادی مناسب نبوده ولی به مطبها و کلینیک ها برای مشاوره رجوع کرده است.
موفقیت مشاوره در ازدواج
ربابه غفار تبریزی درپایان گفت: 60 الی 70درصد از این مشاورهها موفقیت آمیز بوده و این حاکی از صداقت طرفین بوده و دلیل آن دسته از مشاوره های ناموفق فقدان اشتیاق طرفین یا فشار والدین آنها بر این مشاورهها بوده است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/