سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اتاق کاشان عنوان کرد

انتقاد از رفتار تبعیض‌آمیز سازمان تأمین اجتماعی

رئیس اتاق کاشان گفت: سازمان تأمین اجتماعی در وصول مطالبات تبعیض قائل می‌شود و با شرکت‌های دولتی که چندین میلیارد به این سازمان بدهی دارند برخورد جدی نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمود تولایی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی کاشان صبح امروز در پنجمین جلسه هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران که با حضور رئیس مجلس برگزار شد با اشاره به مشکلات مرتبط با بیمه و مالیات گفت: بخش خصوصی هیچ مشکلی در پرداخت مالیات ندارد اما مشکل ما در تبعیض در اجرا و همچنین تشخیص ممیزین است.

وی افزود: اگر یک ممیز خطا کند برخورد جدی از طریق سازمان امور مالیاتی نمی‌شود و می‌توان گفت نظارت درون دستگاهی است.

وی با اشاره به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده گفت: متأسفانه نه تنها بخشی از قانون مالیات بر ارزش افزوده اجرا شده و شبکه توزیع هنوز مشمول مالیات بر ارزش افزوده نشده است.

وی به این نکته نیز اشاره کرد که اگر قرار است کشور با مالیات اداره شود باید از کسانی که مالیات نمی‌دهند نیز مالیات دریافت شود و با آنها برخورد شود.

تولایی با اشاره به اینکه در شرایط کنونی رکود بر اقتصاد حاکم است گفت: در این شرایط نه سود مناسبی داریم نه امکان فعالیت درست برای ما فراهم است و در این شرایط تولیدکنندگان به انبارداری های کالا تبدیل شده‌اند و پولی برای تولید مجدد ندارند.

رئیس اتاق کاشان تصریح کرد: امروز باید درمان واحدهای بیمار در اولویت قرار بگیرد نه اینکه از آنها مالیات بیشتری طلب شود.

وی با تأکید بر اینکه تولید یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی است گفت: امروز واحدهای تولیدی دچار مشکل جدی هستند و برای آن باید راهکاری اندیشیده شود همچنین در بودجه سال آینده نباید مالیات افزایش بیابد و مجلس نیز باید بر اجرای قوانین مدیریتی نظارت کند.

وی افزود: همچنین بخشودگی مالیاتی برای واحدهای کوچک می‌تواند این واحدها را از ورشکستگی نجات دهد.

رئیس اتاق کاشان گفت: پیشنهاد ما این است که دولت پولی را به تولیدکنندگان ندهد و به جای آن منابع را به سازمان امور مالیاتی و تأمین اجتماعی بپردازد و در دو سال آینده آن را از ما پس بگیرند.

رئیس کمیسیون مالیات ایران در ادامه صحبت‎های خود گفت: از ابتدای سال 88 توسط دولت وقت شورای عالی تأمین اجتماعی تبدیل به هیأت امنا شد و به نوعی نظارت بر عملکرد آن از بین رفت.

وی افزود: مشکل دیگری که سازمان تأمین اجتماعی دارد این است که همه اعضا و نمایندگان کارگر و کارفرما را دولت تعیین می‌کند و به عبارتی دیگر امروز با سازمانی مواجه هستیم که مدیریت آن به دست دولت افتاده و در حالی که مدیران آن ملزم به پاسخگویی به هیچ نهادی نیستند طبیعتا هر اتفاقی در آن رخ می‌دهد.

تولایی تصریح کرد: بر اساس قانون پنج ساله دولت موظف شد قانون تأمین اجتماعی را به مجلس ارائه دهد که هنوز این امر رخ نداده و ما هنوز در قوانین بازنشستگی پیش از موعد نیز دچار مشکل هستیم و هنوز این مشکلات پابرجا است.

رئیس اتاق کاشان از رفتار از رفتار تبعیض‌آمیز این سازمان گله کرد و گفت: این سازمان در وصول مطالبات تبعیض قائل می‌شود چرا که شرکت‎های دولتی بدهی‌های میلیاردی به این سازمان دارند و هیچ مشکلی نیست در حالی که واحدهای کوچک با دیرکرد پرداخت هم جریمه می‌شوند و هم خدمات بیمه‌ای پرسنل آنها حذف می‌شود.

وی گفت: تقاضای ما از مجلس این است که به مسائل سازمان تأمین اجتماعی تنها در کمیسیون‌های اجتماعی رسیدگی نشود چرا که این سازمان یک سازمان اقتصادی نیز هست.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.