به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج علی خوان پایه با اشاره به اهمیت نظارت هوشمند برجاده های پرتردد برای کاهش تلفات سوانح جاده ای افزود: این دوربین ها تخلفات رانندگی را به طور شبانه روزی ثبت و برای اعمال قانون در اختیار متولیان قرار می دهد.
وی با یادآوری کمبود جاده های چهارخطه و وجود جاده های مواصلاتی پرتردد در کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: حرکت با سرعت مطمئنه بهترین راهکار برای کاهش خسارات تصادفات جاده ای است.
خوان پایه تصریح کرد: تجهیزساختمان های دستگاه های اداری متولی مانند حمل و نقل و پایانه و راه و شهرسازی به دوربین های تصویری برای کنترل و نظارت بر جاده ها از دیگر برنامه های اجرا شده با هدف کاهش خسارات ناشی از تصادفات جاده ای در کهگیلویه و بویراحمد است.
وی همچنین از اجرای طرح ایمن سازی فیزیکی و فرهنگی مدارس حاشیه راه های اصلی و فرعی این استان همزمان با بازگشایی مدارس خبر داد.
وی گفت:این طرح در دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری برای نهادینه کردن فرهنگ رعایت حقوق شهروندی اجرا شد.
خوان پایه بیان کرد: در این طرح و در بخش نرم افزاری آموزش مفاهیم ترافیک، اهدای تجهیزات ایمنی مانند لباس و کیف شبرنگ دار، کتاب های آموزشی، نوشت افزار با پیام های ایمنی و بازی های آموزش ترافیکی رایانه ای بین دانش آموزان توزیع شده است.
وی نصب تابلو های راهنمایی و رانندگی، نصب علایم افقی و عمودی شامل چراغ خطر و خط کشی عابر پیاده را از بخش های سخت افزاری این طرح ذکرکرد.
بر اساس آمار، جاده یاسوج به اصفهان پرخطرترین جاده مواصلاتی کهگیلویه و بویراحمد است و 120 نفر در چهار سال گذشته بر اثر سوانح رانندگی این مسیر جان خود را از دست داده اند.
به گفته مسوولان پلیس راه کهگیلویه و بویراحمد انحراف به چپ و رعایت نکردن سرعت مجاز بیشترین عوامل تصادف خودروها در شش ماهه نخست امسال بوده است.
این مسوولان می گوبند: 30درصد از تصادف های امسال این استان به دلیل انحراف به چپ و 21 در صد هم تخطی از سرعت مجاز بوده است.
خودروهای سواری با 70درصد بیشترین آمار تصادف را در سال جاری داشته اند.
مسوولان پلیس راه کهگیلویه و بویراحمد 33 درصد از سوانح رانندگی ثبت شده سال 94 را ساعات ابتدایی شب اعلام کرده اند.
استان کهگیلویه و بویراحمد حدود 700 هزار نفر جمعیت دارد و در جنوب غربی ایران قرار گرفته است.
انتهای پیام /ز