سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

علل خواب‌رفتگی و احساس ضعف در دست/ ابزار کار خود را در جای مناسب قرار دهید

عدم رعایت فاصله مناسب ابزارها مانند تلفن و رایانه با بدن، موجب فشار بر گردن و تاندون عضلات شانه و التهاب این ناحیه می‌شود، بر این اساس توصیه می‌شود افراد ابزار کار خود را در جای مناسب قرار دهند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، پرهام پارسا نژاد در پاسخ به سوال شهروندی درباره خستگی عضلات به ویژه موقع استفاده از تلفن و ابراز طی روز اظهار داشت: حرکات اندام فوقانی و دست مجموعه‌ای از حرکات شامل مچ دست، آرنج، شانه، مهره‌های گردن و مفصلی که بین کتف و دنده‌ها وجود دارد است که اگر درست عمل کنند یا در حرکات تکرار شونده فشار بیشتری بر یکی از آنها وارد شود به طور طبیعی کار این زنجیره دچار اختلال می‌شود.

* عدم رعایت فاصله مناسب با ابزار کار موجب تورم و التهاب عضلات شانه‌ می‌شود

وی ادامه داد: افرادی که طی روز با تلفن یا ابزارهایی مانند رایانه کار می‌کنند اگر فاصله مناسب بین بدن و ابزارها را رعایت نکنند علاوه بر فشار روی گردن، تاندون عضلات شانه‌شان هم دچار فشار می‌شود که موجب تورم و التهاب این ناحیه شده و می‌تواند عملکرد اندام فوقانی را تحت تاثیر قرار دهد.

این فیزیوتراپیست با بیان اینکه فشار بر ریشه‌های عصبی گردن موجب خواب‌رفتگی و احساس ضعف در دست می‌شود علت عدم توانایی برای بالا نگه داشتن دست‌ها را ناشی از فشار و ریشه‌های عصبی گردن عنوان کرد.

وی افزود: این افراد موقعی که گوشی تلفن را برای مدتی در دست نگه می‌دارند دچار خستگی زودرس می‌شوند زیرا عضلات ثبات دهنده اندام فوقانی روی تنه، ضعیف هستند و درست عمل نمی‌کنند.

* ابزار کار خود را در جای مناسب قرار دهید

عضو هیات مدیره انجمن فیزیوتراپی تهران قرار دادن ابزار کار در جای مناسب را یکی از اقدامات مقتضی برای کاهش دردهای اسکلتی و عضلانی عنوان کرد و افزود: همچنین بهتر است صندلی را در وضعیتی قرار دهید که مجبور نشوید بیش از حد خم شوید.

وی ادامه داد: همچنین پایین بودن صندلی موجب می‌شود تا موقع کار، نوشتن یا پاسخگویی به تلفن به تاندون سر شانه و عضلات ناحیه گردن فشار وارد شود که این موضوع می‌تواند دردهایی مانند التهاب تاندون آرنج را ایجاد کند.

هموطنان می‌توانند هرگونه پرسش و ابهامی درباره مسائل و مشکلات جسمی و روانی خود را در تماس با شماره تلفن 02188911667 یا ایمیل moshaversalamat@farsna.net مطرح کرده و پاسخ‌های خود را از طریق صفحه «مشاور سلامت خبرگزاری فارس» دریافت کنند.

منبع: فارس

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.