سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مداخله 30 نفر در تقلب دیزلی فولکس واگن

مجله آلمانی اشپیگل با اشاره به تحقیقات داخلی و مستقل فولکس واگن در گزارشی نوشت: حداقل 30 نفر در تقلب تست آلایندگی خودروهای دیزلی این خودروساز دست داشته‌اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مایکل هورن، مدیرعامل فولکس واگن آمریکا هفته گذشته چند مهندس نرم افزار را برای نصب نرم افزاری که تست‌های انجام گرفته روی خودروهای دیزلی را در مورد سطح واقعی آلایندگی این خودروها فریب می‌دهند، مقصر اعلام کرد و گفت این تقلب یک تصمیم شرکتی نبوده است. اما فولکس واگن حاضر به اظهارنظر درباره گزارش اشپیگل نشد.

اشپیگل با اشاره به تحقیقات فولکس واگن و شرکت حقوقی "جونز دی" نوشت: ده‌ها مدیر این خودروساز آلمانی از کار معلق خواهند شد.

این نشریه به اظهارات یک منبع آگاه اشاره کرد که گفته است دایره افرادی که در این تقلب دست داشته‌اند ممکن است گسترش بیشتری پیدا کند.

با گذشت حدود چهار هفته از افشای این رسوایی، فولکس واگن برای شناسایی عاملان این تقلب تحت فشار قرار دارد و از سوی سیاستمداران، سرمایه‌گذاران و مصرف‌کنندگان برای تعلل در پاسخ دادن مورد انتقاد واقع شده است. این رسوایی حدود یک چهارم از ارزش سهام فولکس واگن کاسته است.

به گفته دو منبع آگاه، فولکس واگن در راستای تحقیقات از تخلف انجام گرفته، فالکو رودلف را که بر توسعه موتورهای دیزلی این شرکت در فاصله سال 2006 تا 2010 نظارت داشته، معلق کرده است.

در این بین ماتیاس مولر، مدیرعامل جدید فولکس واگن که ماه گذشته پس از اقرار فولکس واگن به تقلب در تستهای آلایندگی و استعفای مارتین وینترکورن، این سمت را به دست گرفت، اظهار کرد فولکس واگن از این رسوایی می‌تواند احیا شود و بر طرح‌های این شرکت برای فراخوان 8.5 میلیون دستگاه خودرو در اروپا که گفته می‌شود به نرم افزار جنجالی مجهز هستند، تاکید کرد.

فولکس واگن اعلام کرده است 11 میلیون خودروی این شرکت در سراسر جهان به این نرم افزار مجهز هستند که در زمان انجام تست، کنترل‌های آلایندگی را فعال و در زمان رانندگی معمولی آن‌ها را غیرفعال می‌کند.

این خودروساز آلمانی در پی دستور دیده‌بان خودروی آلمان (کی بی ای) اعلام کرده است برای حدود هشت میلیون خودرو در اتحادیه اروپا فراخوان خواهد داد. رگولاتوری خودروی آلمان اعلام کرده است این فراخوان که شامل 2.4 میلیون خودرو در این کشور می‌شود، باید از ابتدای سال آینده آغاز شود و اجباری خواهد بود یعنی رانندگان ملزم به مراجعه برای اصلاح خودرویشان هستند.

بر اساس گزارش رویترز، بعضی از تحلیلگران برآورد کرده اند که این رسوایی ممکن است 35 میلیارد یورو (40 میلیارد دلار) برای فولکس واگن هزینه داشته باشد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.