سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عامل گرانی گوشت در اهواز مشخص شد

رییس اتحادیه فروشندگان گوشت گوساله و گوسفندی اهواز گفت: افزایش ناعادلانه تعرفه‌های کشتارگاه صنعتی اهواز عامل اصلی گران شدن گوشت است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سیداصغر حسینی‌بهارانچی عنوان کرد: متاسفانه کشتارگاه صنعتی اهواز اقدام به اخذ عوارض هنگفت از اعضای اتحادیه می‌کند و این عوارض قیمت تمام‌شده گوشت را بالا می‌برد.

وی افزود: با وجود بالا بودن هزینه‌های کشتارگاهی ولی ما برای حمایت از مصرف‌کننده درخواست افزایش قیمت نداریم. در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم گوشت گرم گوساله 25 و گوسفند 27 هزار تومان است.

رییس اتحادیه فروشندگان گوشت گوساله و گوسفندی اهواز بیان کرد: کشتارگاه اهواز هر مدت کوتاه اقدام به افزایش تعرفه‌ها می‌کند اما کسی جلوی این اقدامات غیرقانونی را نمی‌گیرد. اگر وضعیت تعرفه‌ها این گونه ادامه پیدا کند، قطعا در ماه محرم گوشت گران‌تر خواهد شد، هر چند اکنون تعدادی از واحدها، گوشت را به دلیل بالا بودن هزینه‌ها، بیش از قیمت مصوب می‌فروشند.

حسینی خاطرنشان‌کرد: کشتار هر دام سبک تا 12 هزار تومان هزینه دارد و هزینه دام سنگین نیز بیش از 75 هزار تومان است. این تعرفه‌ها قیمت تمام شده هر کیلوگرم گوشت را بالا برده است. علاوه بر تعرفه‌های کشتارگاه، واحدهای ما هزینه‌های دیگری مانند حمل و نقل و سایر هزینه‌های جانبی مغازه‌های خود را دارند که با این حساب بالا بردن قیمت گوشت، کاری معقول است.

رییس اتحادیه فروشندگان گوشت گوساله و گوسفندی اهواز از مسوولان خواست تا نسبت به اخذ عوارض ناعادلانه در کشتارگاه صنعتی اهواز توجه کنند و چاره‌ای برای واحدهای عرضه گوشت بیندیشند.

منبع: ایسنا
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.