سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در این سنین کودکان حس حسادت را بیشتر تجربه می‌کنند

یک روانشناس بالینی گفت: یکی از ویژگی‌هایی که ممکن است کودکان درسن 3-6 سال در زندگی خود تجربه کنند، حس حسادت به اطرافیان به‌ویژه خواهران و برادران است.

ملیکا به روش روانشناس بالینی، درگفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عنوان کرد: یکی از ویژگی‌هایی که کودکان ممکن است در زندگی خود با افراد دیگر تجربه کنند، حس حسادت است که این امر بصورت یک شخصیت بیرونی در آنان بروز می‌کند.

وی ادامه داد: درسالها قبل از لحاظ روانشناس دختران درسنین برزگسالی و پسران در سنین کم این حس درآنان بروز می‌کردکه این حسادت ممکن است از یک همکلاسی و یا خواهرو برادران خودبروز  کند ولی هم اکنون امار حسادت پسران نسبت به دختران بیشتر است.

این روانشناس بالینی درادامه به عوامل حسادت در کودکان اشاره کردو گفت: عدم خودباوری،‌ شناخت و عدم آگاهی نسبت به خود از جمله عواملی است که زنجیره حسادت درکودکان را شکل می‌دهد و باعث تنفر دردیگران هم می‌شود.

وی ادامه داد: خانواده به‌عنوان هسته اصلی در جامعه محسوب می‌شوند و بایادآوری توانمندی‌ها و استعدادیشان و همچنین صبرو حوصله والدین می‌توان این زنجیره سخت حسادت رااز کودکان جدا کرد و آنها را با استعدادیشان آشناساخت .

به روش بابیان اینکه حسادت در سنین بالاتر ممکن است آسیب‌های جدی را وارد کند، عنوان کرد: وقتی حسادت درسنین پایین‌تر درمان نشود در سنین بالاتر آسیب‌های جدی‌تر را به آنان وارد می‌کند و فقط منتظر دیدن کارهای خلاف از سمت مقلبل هستند وسعی می‌کنند به هر نحو به آنان آسیب جدی وارد کنند.


وی در پایان اظهار کرد: هدایت کردن کودکان به سمت خودباوری و شناخت درونی و صبروحوصله والدین فراهم کردن شرایط بروز استعدادهاو توانمندی‌ها از جمله راهکارهایی است و برطرف کردن نیاز توجه از جمله راهکارهای پیشگیری از حس حسادت است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.