به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این ماجرا از وجود پالم در شیر آغاز شد و همین چند وقت پیش با تقلبی بودن آبلیموها پی گرفته شد. اخیرا هم اخبار و شایعاتی درباره وجود پارافین در روغن نباتی پخش شد که نگرانی هایی ایجاد کرد.
مهندس ابوالحسن خلیلی دبیر جدید انجمن روغن نباتی در این باره به خبرآنلاین گفت: هیچ شواهدی درباره وجود پارافین در روغن نباتی وجود ندارد و وجود پارافین در روغن را تکذیب می کنم.
اکبر سبقتی، دبیر سابق انجمن روغن کشی هم پیش از این در گفتگویی گفته بود که بعید است در صنایع روغننباتی و تولیدکنندگان روغن مایع از پارافین خوراکی در تولید این ماده غذایی استفاده شود.
او گفته بود: دستگاههای نظارتی مانند سازمان استاندارد، سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت متولی نظارت بر سلامت مواد غذایی تولید شده و وارداتی به کشور هستند، چرا که غذای سالم پایه و اساس سلامت جامعه است و همه باید نسبت به تامین سلامت جامعه جدی باشند.
گفتنی است پارافین خوراکی هم وجود دارد که مصرف آن موجب افزایش چربی و کلسترول می شود و معمولا از این پارافین برای درمان بیماری ها مثلا هنگام عکس برداری از داخل بدن استفاده می شود.
منبع: هفت صبح
انتهای پیام/