سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چه زمانی خشکبار می‌توانند مضر باشند؟

خشکبار سرشار از مواد غذایی مفید مثل چربی‌های غیر اشباع مناسب برای قلب، پروتئین‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با وجود مزایای خشکبار، چنان چه آن را در لایه‌ای از شکر یا نمک بپوشانند نه نتها مفید نیستند بلکه می‌توانند مضر باشند.

بادام، بادام هندی و پسته

این نوع از خشکبار از کالری‌های برابر برخوردارند و فاکتورهای مثبتی در هر نوع رژیم غذایی محسوب می‌شوند. این نوع از خشکبار دارای اسید چرب "امگا 3"، پروتئین و الیافی هستند که کمک می‌کنند فرد احساس سیری کند.

گردو

گردو دارای اسید چرب "امگا 3" است که برای قلب مفید است. همچنین مقدار قابل توجهی اسید لینولئیک دارد که به ضربان منظم قلب کمک می‌کند. در پژوهشی که در سال 2006 انجام شده گفته شده است که گردو به اندازه روغن زیتون در پایین آوردن التهاب و اکسیداسیون در رگ‌ها مؤثر است.

بادام زمینی

بادام زمینی حاوی مقدار زیادی اسید فولیک است. اسید فولیک از جمله مواد معدنی لازم برای رشد مغز است و مانع کاهش سطح عملکرد شناختی می‌شود.

بادام

بادام کالری نسبتاً کم و کلسیم زیادی دارد مضاف بر این که سرشار از الیاف و ویتامین E وآنتی اکسیدان است که از التهاب‌های خطرناک و سرطان ریه و کاهش سطح عملکرد شناختی ناشی از بالا رفتن سن پیشگیری می‌کند.

منبع: العالم

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.