سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز؛

تبریز پایتخت و مهد هنر- صنعت فرش در جهان است

معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: تبریز پایتخت و مهد هنر- صنعت فرش در جهان است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛مسعود سلطانی‌فر در آیین معرفی تبریز به عنوان 'شهر جهانی بافت فرش'گفت : با این انتخاب تبریز حرف اول را در فرش دنیا خواهد زد و در واقع تبریز در فرش دنیا برند منحصر به فردی است.

وی با بیان این که از این پس حضور ایران در بازارهای فرش دنیا پررنگ تر از گذشته خواهد شد، افزود: هنرمندان تبریز همواره خالق آثار کم نظیری در فرش بوده اند.

وی با اشاره به این که کسب عنوان جهانی شهر تبریز در حوزه فرش تاثیر مهمی در گردشگری منطقه نیز برجای خواهد گذاشت، گفت: تبریز به عنوان یکی از مقاصد هدف گردشگران خواهد بود و این اتفاق مهمی در بخش گردشگری است.

سلطانی‌فر خاطرنشان کرد: تبریز و آذربایجان همواره از کانون های گردشگری ایران و جهان بوده و با کسب این عنوان میزان گردشگران در این شهر افزایش خواهد یافت.

وی همچنین گفت: قالی بافان، طراحان، نقشه کشان، تولید کنندگان مواد اولیه و تجار فرش تبریز با کسب این افتخار باید برای خود رسالت بزرگی برای توسعه این هنر صنعت قایل شوند.

وی با بیان این که هیچ کشوری نمی تواند فرش ایران را تولید کند، افزود: فرش در اشتغال، صادرات و معیشت مردم آذربایجان شرقی و ایران موثر بوده است.

معاون رییس جمهور تاکید کرد: با وجود این که کپی سازی از روی فرش ایران توسط برخی از کشورهای دنیا صورت می گیرد ولی کماکان فرش تبریز حرف اول را می زند و همچون اتومبیل مرسدس بنز که برند اول صنعت خودروسازی جهان است این فرش هم برند نخست فرش در دنیاست.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همچنین با تمجید از جایگاه فرهنگی و هنری خطه آذربایجان و تبریز، اظهار کرد: آذربایجان قهرمان و تبریز بزرگ در حوزه صنایع دستی و گردشگری پررونق تر از قبل خواهد بود.

وی با اشاره به ساخت موزه تخصصی فرش در تبریز، تاکید کرد: موزه فرش تبریز را باید حداکثر تا هفته دولت سال آینده آماده کنیم.

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور نیز در این آیین با اشاره به این که 1.5 میلیون نفر در بخش صنایع دستی کشور شاغل هستند، گفت: 200 هزار میلیارد ریال فروش صنایع دستی در سال اتفاق می افتد که 500 میلیون دلار آن صادرات بوده و از این مقدار 300 میلیون دلار صادرات مختص فرش است.

بهمن نامور مطلق افزود: امسال 36 درصد در صنایع دستی، 20 درصد در فرش و 12 درصد در بخش گردشگری کشور رشد داشته ایم که نسبت به متوسط جهانی وضع امیدوارکننده ای داریم .
 
انتهای پیام/ ا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.