سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شورای عالی پیشگیری ازجرم تشکیل می شود

رییس کارگروه کاهش تقاضای اعتیاد کمیته مستقل مبارزه با مواد مخدرمجمع تشخیص مصلحت نظام از تصویب قانون تشکیل شورای عالی پیشگیری از جرم در این مجمع خبر داد.

به گزارش گروه وب گردی باشگاه خبرنگاران  جوان سعید صفاتیان افزود: براساس تشکیل این شورا، آیت الله آملی لاریجانی رییس قوه قضائیه به عنوان رئیس شورا و پس از اجرایی شدن آن با حضور سرانه سه قوه، اولین نشست آن برگزار می شود.

وی با بیان اینکه اولویت اصلی مسئولان باید حوزه پیشگیری باشد، افزود: در این شورا 20 دستگاه اجرایی شامل وزارتخانه ها عضو هستند و رییس قوه قضائیه به عنوان رئیس این شورا تعیین و مصوبات این شورا پس از توافق و امضای سران سه قوه زمینه اجرایی پیدا می کند.

وی با اشاره به اینکه حدود سال 1387 بحثی تحت عنوان لایجه پیشگیری ازجرم به مجلس شورای اسلامی ارسال و مجلس به این موضوع ایراداتی گرفت و پس از آن به شورای نگهبان ارجاع و این لایحه نیز به مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز داده شد.

به گفته وی، 20 روز پیش قانون تشکیل شورای عالی پیشگیری از جرم در مجمع تشخیص مصلحت نظام به تصویب رسید و اکنون این قانون با 6 ماده آماده برای ابلاغ مجلس به دولت برای اجراشدن در کشور است.

** اجرا شدن قانون پیشگیری ازجرم موجب هماهنگی و وحدت رویه می شود
رییس کارگروه کاهش تقاضای اعتیاد کمیته مستقل مبارزه با مواد مخدرمجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تصویب قانون گامی مهم برای کشاندن موضوع پیشگیری از جرم به سطح سران سه قوه می شود چرا که اکنون دستگاه های اجرایی به صورت بخشی فعالیت می کنند.

صفاتیان با اشاره به اینکه تشکیل این شورا با حضور سران سه قوه و مدیران کلان کشوری باعث می شود بحث پیشگیری از جرم دراولویت دستگاهها اجرایی مورد توجه جدی قرارگیرد، افزود: امیدواریم این شورا به عنوان هماهنگ کننده سیستم و دستگاههای اجرایی به زودی فعالیت خود را آغاز کند.
وی با بیان اینکه دبیرخانه این شورا نیز درمعاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تشکیل خواهد شد، اضافه کرد: متاسفانه از آنجا که میزان جرائم در کشور بالا است، بایستی با همکاری این شورا گام های اساسی جهت کاهش جرائم در کشور برداشته شود که یکی از معضلات و مشکلات اصلی موضوع موادمخدر می باشد.

وی خاطرنشان کرد: حمایت ویژه دولت برای پیشگیری از جرائم، حمایت ویژه نهادهایی همچون قوه قضاییه، مجلس شورای اسلامی، حضور پلیس در محیط های مختلف آموزشی یا مدارس برای پیشگیری انتظامی و حضور جدی مردم جهت همگرایی خوب نهادها به عنوان ضروریات به شمار می رود.

صفاتیان به انواع اقدامات پیشگیرانه شامل پیشگیری غیرکیفری، کیفری یا واکنشی، اجتماعی و انتظامی اشاره کرد و گفت: ما باید به تمامی حوزه های پیشگیرانه توجه داشته باشیم و انواع اقدامات پیشگیرانه را در جامعه نهادینه کنیم.



منبع :  ایرنا 

انتهای پیام/
برچسب ها: پیشگیری ، جرم ، قانون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.