سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جواب آزمایش 2600 بیمار مشکوک به کرونا

معاون مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت از منفی بودن نتیجه نمونه گیری ها از افراد مشکوک به کرونا خبر داد و تاکید کرد: هیچ مورد جدید ابتلا به کرونا در کشور مشاهده نشده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، معاون مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت از منفی بودن نتیجه نمونه گیری ها از افراد مشکوک به کرونا خبر داد و تاکید کرد: هیچ مورد جدید ابتلا به کرونا در کشور مشاهده نشده است.

دکتر محمود نبوی درباره آخرین وضعیت کنترل بیماری کرونا پس از بازگشت شماری از حجاج به کشور گفت: از سال گذشته که ۶ مورد ابتلا به این بیماری در استان کرمان مشاهده و منجر به فوت دو بیمار شد، تا امروز مورد جدیدی گزارش نشده است.

وی افزود: از آن زمان تا کنون با مراقبت های شدید در بین افرادی که از سفر حج بازگشته اند و برداشت نمونه ترشحات تنفسی از دو هزار و ۶۰۰ بیمار دارای مشکلات تنفسی شدید در بین حجاج، هیچ مورد جدید ابتلا به کرونا در کشور مشاهده نشده است.

نبوی گفت: امسال نیز همزمان با بازگشت حجاج به کشور، آن تعداد از حجاجی که دچار مشکلات شدید تنفسی بوده و علائمی از کرونا ویروس در آنها مشاهده شد، بستری شده و نمونه گیری از آنها به عمل آمد که خوشبختانه نتیجه نمونه گیری ها منفی بود و هیچ کدام مبتلا به کرونا نبودند.

معاون مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به علائم این بیماری گفت: این بیماری به شکل عفونت حاد تنفسی همراه با تب و سرفه شروع شده و در یک سوم موارد اسهال و استفراغ و علائم گوارشی نیز در بین مبتلایان دیده می شود. اما بر خلاف سرماخوردگی های معمول، روند درمان به سمت بهبودی پیش نرفته و علائم تشدید می شود.

وی افزود: در موارد شدید پس از تشدید تب و تنفس در هفته دوم بیماری ممکن است اشکالاتی در ارگان های دیگر از جمله ریه، کبد، کلیه و قلب بروز کرده و نارسایی این ارگانها در روزهای آخر هفته دوم بیماری منجر به مرگ می شود.

وی با تاکید بر اینکه این بیماری واکسن و درمان دارویی اختصاصی ندارد و درمان ها صرفا حمایتی است، افزود: موارد مرگ و میر بیشتر در افراد بالای ۶۵ سال، بیماران دیالیزی، مبتلایان به برونشیت مزمن، نارسایی کبدی (سیروز)، نارسایی قلبی، آسم، دیابت شدید و شیمی درمانی دیده می شود و توصیه می شود افراد دارای این اختلالات و بیماری ها از سفر به عربستان به علت خطر مرگ بالا در صورت ابتلا بپرهیزند.

نبوی در پایان یادآور شد که اقدامات لازم به منظور کنترل و پیشگیری از ورود این بیماری به کشور از پیش از سفر حجاج آغاز شده و در بازگشت این افراد نیز در حال انجام است و نمونه گیری ها از زائران مشکوک به این بیماری تا بازگشت آخرین کاروان حجاج ادامه دارد.
منبع: مهر
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.