به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس مصوبه دولت، نرخ تعرفههای آب شرب شهری در کاربریهای خانگی به ازای هر واحد مسکونی برای بازه مصارف کمتر از 15 متر مکعب در ماه به میزان 10 درصد، برای بازه مصارف از 15 تا 20 متر مکعب در ماه به میزان 15 درصد، برای مصارف بیش از 20 تا 40 متر مکعب در ماه به میزان 20 درصد، برای مصارف بیش از 40 متر مکعب در ماه به میزان 30 درصد و برای کاربریهای غیرخانگی به میزان 20 درصد افزایش مییابد.
اگر چه برخی از مسئولان وزارت نیرو از افزایش تعرفه آب آشامیدنی سخن می گویند و آنطور که از مصاحبهها و سخنرانیها مشخص بود، این اتفاق در مهرماه رخ خواهد داد.
البته بر اساس قانون بودحجه سال 94، مجوز افزایش تعرفه آب به دولت داده شده بود چراکه طبق بند "ج" تبصره 8 این قانون، «تعرفه خدمات آب و فاضلاب در چهارچوب دستورالعملی که به پیشنهاد وزارت نیرو به تصویب شورای اقتصاد میرسد، تعیین میشود و تعرفه آب آشامیدنی روستاها به میزان 50 درصد تعرفه نزدیکترین شهر خواهد بود».
مقامات مسئول وزارت نیرو یکی از گزینههای جلوگیری از افزایش مصرف و همچنین کاهش زیان انباشته شرکتهای آبفا افزایش نرخ آب و واقعی شدن قیمت آن میدانند.
انتهای پیام/
ااقایی که پول برق را زیاد می کنی بنده ساکن شهر برازجان در استان بوشهر هستم تا الان هم ما شرجی و باد گرم داریم هربار داریم 400اره چهارصد تومن سیصد تومن پول برق می دهیم بابا کوچه ما دارن حقوق 5 تا کارمند اداره برق میدن چه خبره
مردم را مجبور به دست کاری کنتور های برق و اب نکنید فقرا را مجبور به دست کاری اب و برق نکنید در شرایط فوق رکود کشور اینجوری دارید به داد مردم فقیر ایران میرسید .
ممنونم اقایان دولتی ممنونم
تعرفه ها را انقدر بالا ببرید که نتوانیم لامپ هم روشن کنیم
ممنونیم ای کاش استان من بوشهر تولید کننده برق نبود برقی که گران و با قطعی و منت به ما میرسد.
دولت شما امید را با تدبیرتان از بین برد من جوان خوزستانی هستم