وی با اشاره به افتتاح 6 ایستگاه آتش نشانی افزود: افزایش 18 ایستگاه موفق به کاهش متوسط یک کیلومتر از سطح پوشش هر ایستگاه و منجر به تسریع دسترسی به محل حریق و حوادث میشود.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اضافه کرد: با افتتاح هر 23 یک ایستگاه و افزایش از 103 ایستگاه به 121 ایستگاه به پوشش مناسب و متناسب خدماترسانی به شهروندان تهرانی خواهیم پرداخت و تا پایان سال تعداد ایستگاهها را به 127 ایستگاه افزایش خواهیم داد.
شریفیزاده با تأکید بر این که در راستای رشد و توسعه ناوگان خودرویی و تجهیزات نیز با افزایش 210 دستگاه خودروهای عملیاتی حریق، نجات، پشتیبانی و نیرو پرداختهایم، یادآور شد: این امر در جهت افزایش میزان تناسب میان ایستگاهها نیروی انسانی، ناوگان خودرویی و تجهیزاتی به جذب و گزینش نیروی انسانی مورد نیاز به میزان 600 نفر شده است.
وی با بیان این که برای جذب مشارکت شهروندان و سایر دستگاههای اجرایی به تأسیس باشگاه نجات یافتگان اقدام کردهایم، افزود: این امر به منظور حفظ و برقراری ارتباط، ارتقای رضایتمندی و تکریم شهروندان حادثه دیده که اصلیترین ذی نفعان در ترویج و اشاعه فرهنگ ایمنی سازمان هستند، انجام شده است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به رشته مهندسی حریق در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تصریح کرد: داوطلبان از اول مهر ماه به منظور نهادینه ساختن موضوع ایمنی و آتش نشانی در جامعه دانشگاهی و مهندسی و همچنین برقراری ارتباط با مراجع و منابع علمی و دانشگاهی و بهبود روشها و روندهای ارائه خدمات ایمنی و آتش نشانی به تحصیل میپردازند.
شریفیزاده با اشاره به امضای تفاهمنامه همکاری با سازمان آبفا به منظور استفاده بهینه از منابع آبی موجود در حریقها و شرایط اضطراری یادآور شد: دبیرخانه کلانشهرهای کشور در سازمان و ارتباط تنگاتنگ با سازمانهای آتش نشانی کشور به منظور تبادل اطلاعات استقرار داده شده است.
وی در پایان با اشاره به امضای تفاهمنامه همکاری با سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: این امر به منظور ارائه سرفصلهای آتش نشانی و خدمات ایمنی در سطوح آموزشی کشور انجام میشود.
انتهای پیام/