سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرنوشت سد گتوند مشخص شد

وزیر نیرو گفت: بر اساس تصمیم‌گیری‌های اخیر در نهایت اقدامات دانشگاه تهران به نتیجه رسید و تصمیم نهایی در زمینه تعیین و تکلیف سد گتوند اعلام شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حمید چیت‌چیان در حاشیه بازدید از یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران با اشاره به آخرین وضعیت تعیین و تکلیف سد گتوند اظهار کرد: هیات دولت گروه ویژه‌ای را متشکل از اعضای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برای رسیدگی به مساله سد گتوند بسیج کرد که در نهایت این امر به دانشگاه تهران واگذار شد.
 
وی ادامه داد: پس از پیگیری‌های انجام شده اقدامات دانشگاه تهران به نتیجه رسید و تصمیم نهایی در این حوزه گرفته شد اما در حال حاضر این مساله را بیش از این بازگو نمی‌کنم.
 
وزیر نیرو در خصوص واگذاری سهام مهاب قدس گفت: در حال حاضر این کار در مجرای قانونی و در سطح دولت و قوه قضاییه در حال پیگیری است البته ما نسبت به این موضوع خوشبین هستیم.
 
وی درباره یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی آب و تاسیسات فاضلاب اظهار کرد: با توجه به این که کشور ما در حوزه آب در طی سه دهه گذشته خودکفایی خوبی را در حوزه تامین نیازهای فناوری داشته است، خوشبختانه حاصل این فعالیتها را می‌توان در این نمایشگاه و به وضوح مشاهده کرد.
 
چیت‌چیان ادامه داد:‌ در این نمایشگاه تمام شرکتهای تولید کننده انواع تجهیزات، لوله‌ها، لوازم اتصالات، پمپ‌ها، سیستم‌های تصفیه کننده آب و فاضلاب حضور دارند و محصولاتی که شرکتهای ایرانی در این نمایشگاه عرضه کرده‌اند، می‌توان با قاطعیت گفت که در سطح بالاترین استانداردهای دنیا قرار دارد.
 
وزیرنیرو با بیان این که امروزه ما کمترین میزان واردات محصولات خارجی را داریم، اظهار کرد: ما از همکاری شرکتهای خارجی با ایرانی استقبال می‌کنیم و برای این که در سطح دنیا این اطمینان را حاصل کنیم چون قابل رقابت هستیم باید با تمام شرکتهایی که در دنیا فعالیت می‌کنند، همکاری کنیم.
 
وی با اشاره به قراردادهایی که با شرکتهای خارجی منعقد شده، گفت: عمدتا این قراردادها توسط صنعتگران ایرانی با شرکای خارجی برای انتقال تکنولوژی منعقد شده و امروز نیز 18 شرکت دنیا حضور دارند.
 
چیت‌چیان با اشاره به اهمیت برگزاری این نمایشگاه اظهار کرد: این نمایشگاه بهترین وسیله برای برقراری ارتباط شرکتهای آب و فاضلاب، آب منطقه‌ای با سایر کشورهاست.
 
وزیر نیرو با اشاره به میزان فعالیت ایران در عراق گفت: در حال حاضر شرکتهای ایرانی در بازار عراق فعال هستند و میزان قابل توجهی تجهیزات همچون لوله و لوازم اتصالات به عراق صادر می‌شود.
 
وی با بیان این که وزیر آب عراق در این نمایشگاه حضور پیدا کرده است، گفت: حضور وزیر آب عراق برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که می‌توانیم از این طریق توانمندی‌ها و ظرفیت بالای ایران را نشان دهیم.
 
چیت‌چیان ادامه داد: شرکتهای ایرانی حاضرند ظرفیتهای تولیدی را در عراق ایجاد کنند و این مساله به این معناست که می‌توانیم از این طریق به فکر انتقال تکنولوژی به کشور عراق باشیم.
 
وی در خصوص مهمترین فعالیت وزارت نیرو در حوزه آب گفت: در حال حاضر مهمترین مساله‌ای که در حوزه آب و در کشور داریم تعادل بخشی سفره آب زیرزمینی است، لذا مهمترین وظیفه شرکتهای اب منطقه‌ای را تلاش برای تعادل بخشیدن به آبهای زیرزمینی در نظر گرفته‌ایم.
 
وزیر نیرو در خصوص پروژه‌های در نظر گرفته شده در حوزه تعادل بخشی اظهار کرد: در حال حاضر 15 پروژه در این حوزه آغاز شده که 11 پروژه در حوزه کار وزارت نیرو، 3 پروژه در حوزه کار وزارت جهاد کشاورزی و یک پروژه در حوزه فعالیت سازمان زمین‌شناسی است.
 
چیت‌چیان با بیان این که در حال حاضر 91 دشت و محدوده مطالعاتی از 609 دشت کشور امسال به صورت پایلوت تحت پوشش قرار گرفته است، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته باید طی 5 سال آینده به مرحله‌ای برسیم که هیچ بیلان منفی در دشتهای کشور وجود نداشته باشد.همچنین ظرف 15 ساعت بعد از آن بتوانیم به سطح ایستایی اولیه برسیم.
 
وی با بیان این که این مساله مهمترین فعالیت کشور در حوزه آب است گفت: علاوه بر این فعالیتهای دیگری را در زمینه سدسازی، تصفیه‌ خانه آب و فاضلاب و آب شیرین‌کن در مجاور دریا داریم.

منبع:ایسنا
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.