سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیماری های قلبی نخستین علت مرگ و میر دنیای امروز

رئیس انجمن آترواسکلروز ایران، گفت: بیماری های قلبی عروقی نخستین علت مرگ و میر دنیای امروز است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان دکتر مسعود قاسمی در مراسم افتتاحیه هفدهمین کنگره تازه های قلب و عروق که شب گذشته در مرکز همایش های رازی برگزار شد، گفت: کم تحرکی ،تغذیه نامناسب ،ماشینی شدن ، دخانیات ،افزایش فشار خون ،چربی خون و بیماری دیابت از جمله علل افزایش بیماری های قلبی و در صورت تشخیص و درمان دیرهنگام علت مرگ و میر جوامع امروزی از جمله کشور ماست.

وی افزود: در انتهای قرن بیستم مرگ و میر ناشی از بیماری های قلب و عروق به ۲۵ درصد رسید و پیش بینی می شود در سال ۲۰۲۵ به ۳۵ تا ۶۰ درصد برسد.

قاسمی گفت: پیشگیری و تغییر سبک زندگی مهمترین راه کاهش بیماریهای قلبی عروقی است در حالی که با استفاده از روشهای نوین درمانی نیز متخصصان کشور ما  همگام با دیگر کشورها به کمک بیماران می آیند.

رئیس هفدهمین کنگره تازه های قلب و عروق ایران، با اشاره به اینکه کنگره هفدهم تا سوم مهر با حضور متخصصان برجسته داخلی و خارجی به بررسی این بیماری و درمانهای جدید آن می پردازد، گفت: استفاده از باتری های جدید قلبی، دریچه های قلبی و قلب های مصنوعی جدید و نحوه استفاده از سلولهای بنیادی در درمان بیماریهای قلبی  از جمله محورهای کنگره هفدهم است.

وی، یکی از موضوعات مهم در کنگره را بررسی حمله‌ قلبی‌ (انفارکتوس‌ عضله‌ قلب‌) برشمرد و گفت: در این کنگره روش‌های نوین و جدید ارایه خدمات به بیماران دچارحمله‌ قلبی‌  بررسی خواهد شد و همچنین نقش ارجاع سریع  این بیماران و دسترسی آنها به امکانات بیمارستانی  و پزشک متخصص نیز مورد ارزیابی و بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

قاسمی افزود: آمارها نشان می‌دهد بیمارانی که دچار حمله‌ قلبی‌ می شوند اگر در زیر یک ساعت و نیم اول به امکانات بیمارستانی دسترسی پیدا می‌کنند قادر به درمان خواهند بود و این مسئله از بروز حادثه‌های بعدی جلوگیری خواهد کرد.

رئیس هفدهمین کنگره قلب و عروق ایران  با بیان اینکه تازه ترین تجهیزات در مورد آنژیوگرافی سه بعدی و اکوی سه بعدی قلب نیز در این کنگره معرفی می شوند گفت: اکوی دو بعدی که در حال حاضر از آنها استفاده می شود نامنظمی های شدید قلبی را به طور دقیق نشان نمی دهند اما با استفاده آنژیوگرافی و اکوی سه بعدی جدید می توان محل دقیق نامنظمی را مشخص کرد.

رئیس انجمن آترواسکلروز ایران  با اشاره به اینکه پخش زنده جراحیهای نوین قلب نیز از جمله برنامه‌های علمی کنگره است، افزود: مباحث پرستاری نیز به صورت یک برنامه کامل و مجزا  در کنار کنگره اصلی اجرا می‌شود.

قاسمی افزود: از حدود ۱۰۰ مقاله ارسال شده در زمینه موضوعات مختلف ۲۰ مقاله به صورت سخنرانی و ۳۰ مقاله به صورت پوستر ارائه می شود.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.