سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

ظرفیت سازی برای تولید 5 هزار تن قارچ در استان کرمانشاه

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اعلام این خبرگفت : 24 واحد تولید قارچ است که 16 واحد به صورت صنعتی و 8 واحد نیز سنتی می‌باشد که زمینه اشتغال ثابت بیش از 100 نفر را فراهم کرده است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ حمیدرضا جهانگیری گفت در حال حاضر قارچ تولیدی استان کرمانشاه حدود 1900 تن است، و عمدتاً 95 درصد قارچ تولیدی از نوع دکمه‌ای است.

جهانگیری بیان داشت : در برنامه ششم تولید قارچ استان کرمانشاه به 10 هزار تن برسد که این مهم مشروط به حمایت تسهیلاتی از تولیدکنندگان در قالب تسهیلات بلند مدت و سود کم است.

انتهای پیام/ح

برچسب ها: کرمانشاه ، ظرفیت ، هزار ، تن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.