وی افزود: موضوع رسیدگی به برجام در حال حاضر مطابق با اصل 77 و 125 قانون اساسی؛ مطابق با ماده 136 و 173 آیین نامه داخلی مجلس و ماده 10 آیین نامه چگونگی تنظیم قراردادها و موافقتنامههای بینالمللی در دستور هفتگی کمیسیونها به برجام قرار گرفته است.
رسایی تأکید کرد: توافق نامههای بینالمللی اولا باید به صورت لایحه در دولت تصویب شود، دوما باید به صورت لایحه به مجلس ارائه شوند و سوما این لایحه باید به امضای وزیر یا رئیس جمهور برسد.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب تأکید کردند که موضوع برجام را مجلس رسیدگی کند، درحال حاضر یک متنی به امضای آقای عراقچی که معاون وزیر است خطاب به رئیس دفتر رئیس مجلس در دست نمایندگان است که هم غلط ترجمهای و هم جاافتادگی دارد.
این نماینده مردم تهران خطاب به ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس بیان داشت: این موجود ناقصالخلقه در حال حاضر به کمیسیونها ارجاع شده است، آقای ابوترابی میشود بگویید که براساس کدام بند از آیین نامه کمیسیونها چیزی را بررسی میکنند که نه طرح است ونه لایحه؛ حتی کمیسیون برجام چیزی را رسیدگی میکند که نه طرح است و نه لایحه؛ دولت صراحتا بیان میکند که لایحه نمیدهم حتی بعد از اینکه مقام معظم رهبری تأکید کردند مجلس این را در مسیر قانونی برای تصویب رسیدگی کند.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند من راجع به مسائل حقوقی وارد نمیشوم و حقوقدانان در آن باره نظر دهند اما نظر من این است که مجلس کنار گذاشته نشود، بنابراین مجلس با توجه به اهمیت موضوع علاوه بر کمیسیون امنیت ملی کمیسیون ویژهای هم جهت بررسی برجام تشکیل داد.
ابوترابی فرد تصریح کرد: متن برجام در دست ماست و این متن را در اختیار کمیسیون ویژه و کمیسیونهای تخصصی زیربط قرار دادیم تا در مورد این متن نظرشان را اعلام کنند.