سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا دندان درد شب‌ها به سراغمان می‌آید؟

وقتی پوسیدگی جزئی دندان در مراحل ابتدایی درمان نشود میکروب‌ها به مغز دندان می‌روند و منجر به ورم و التهاب آن می‌شوند.

دکتر عزت‌الله خامسی دندان پزشک در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به درد شبانه دندان گفت: همه‌ی دندان‌دردها در شب نیست و فقط یک نوع بخصوص آن در شب به سراغمان می‌آید وقتی پوسیدگی دندان به وسیله میکروارگانیسم‌ها ایجاد می‌شود با پیشروی به طرف فک‌ها به مغز دندان می‌رسد و التهاب پیدا می‌کند بنابراین به دلیل ورود میکروب‌ها به مغز دندان و تشکیلات آن (شامل بافت‌های هم‌بند، سرخرگ، سیاه‌رگ و اعصاب) تورم یا التهاب ایجاد شده در مغز دندان در شب درد بیشتری دارد. 

وی افزود: وقتی فردی می‌گوید که شبها به درد دندانم اضافه می‌شود فوری فکرمان به سمت پوسیدگی دندان به عصب رسیده می‌رود و با معالجه ریشه عصب ها را بیرون می‌آورند و بعد از ضد عفونی کردن کانال دوباره دندان را پر می‌کنند. 

این دندانپزشک اظهار داشت: 95 درصد دردهای شبانه به علت ورود میکروب‌ها به مغزدندان و التهاب و تورم آن و همچنین فشاری است که به اعصاب داخل دندان وارد می‌شود. در صورتی که پوسیدگی کم باشد درد شبانه نخواهیم داشت اما بی‌توجهی و عدم درمان ابتدایی پوسیدگی‌های جزئی سبب می‌شود میکروب‌ها به مغز دندان برسند و ضایعات ریشه‌ای ایجاد گردد که در آن صورت در برابر فشار و درد ناشی از تورم مغز دندان تحملی نداریم. 

وی عنوان کرد: اگر کسی دندان دردهای شبانه دارد و با آب سرد و شیرینی هم درد دارد عصب دندانش مشکل دارد و اگر در هنگام خوردن چیزی و فشار روی دندان ها درد دارد مشکل التهاب ریشه دارد و در هر صورت باید به پزشک مراجعه کند. 

خامسی خاطر نشان کرد: سالانه یا حداقل 2 سال یکبار به دندان پزشک مراجعه کنید و پوسیدگی‌های جزئی را در مرحله اول درمان کنید تا پوسیدگی‌ها به مغز و ریشه دندان نرسند، به جای استفاده از مسکن‌های مختلف برای درمان دندان دردهای شبانه سریع نزد پزشک متخصص درمان ریشه بروید چرا که کشیدن عصب و تمیز کردن کانال‌ها کاری تخصصی است.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.