سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پشت پرده غیب شدن سه روزه محسن حاجی‌پور در لس‌آنجلس

ملی پوش 59 کیلوگرمی کشتی فرنگی ایران، در مورد غیبت سه روزه‌اش می‌گوید: بیست روز از ویزایم مانده حالا برمی‌گردم!

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ،  محسن حاجي‌پور، او چند روزي به سوژه اول ورزش ايران بدل شد. كشتي‌گير 59 كيلوگرم كشتي‌فرنگي ايران كه ناگهان اردوي تيم‌ملي در لس‌آنجلس را ترك كرد و همه را در بي‌خبري گذاشت. محسن كه در وزن 59 کیلوگرم عضو تيم‌ملي كشتي‌فرنگي بود و با خوردن به قرعه بازي با رقيب اسرائيلي حذف شد، يكي از مدال‌داران آسيايي است و البته در رقابت با حميد سوريان، هميشه مرد شماره دو اين وزن بوده است. حاجي‌پور امروز ديگر در تهران است، اما چه شد كه اين اتفاق افتاد؟ حمید بني‌تميم، دبير فدراسيون كشتي در اين باره مي‌گويد: «هرچه بود تمام شد و شكر خدا او حالا در ايران است. خودش در فرودگاه حرف زده اما آنچه رخ داده از نظر ما تخلف است چون بي‌اجازه از سرپرست تيم‌ملي، براي چند روزي، اردو را ترك كرده بود».

اما چه شد كه حاجي‌پور از اردو رفت؟ خودش مي‌گويد براي ديدن اقوامش، چند روزي را با اجازه كادر فني در لس‌آنجلس مانده است اما حقيقت ماجرا چيزي ديگر بوده. حاجي‌پور كه از برخورد مسوولان فدراسيون در زير پا گذاشتن اصول انتخابي دلگير بوده، در آمريكا با چند جوان ايراني آشنا مي‌شود. او كه مطمئن بوده قرار نيست كشتي بگيرد، به توصيه اين دوستان جديد تصميم مي‌گيرد از بیست روز زماني كه تا تاريخ انقضاي پاسپورتش بوده استفاده كند و گشتي در لس‌آنجلس و كاليفرنيا بزند. اين خواسته با مربيان تيم فرنگي در ميان گذاشته مي‌شود و بلافاصله با پاسخ منفي آنها، همه چيز تمام شده تلقي مي‌شود اما وقتي تيم به لس‌آنجلس مي‌رسد تا نوبت پرواز برگشت برسد، او خودش را به پرواز نمي‌رساند. تنها، پيامكي براي يكي از بچه‌هاي شمالي تيم مي‌فرستد و مي‌گويد نگرانش نباشند. اينكه همه چيز تحت كنترل است و او در پايان تاريخ ويزايش، بر مي‌گردد. 
از همان لحظه مسوولان حراست وزارت ورزش و فدراسيون كشتي دست به كار مي‌شوند. در شرايطي كه اين روزها گرفتن پاسپورت آمريكايي براي ورزشكاران قهرمان اين قدري دشوار نيست و بيش از ششصد ورزشكار ايراني، اين پاسپورت و گرين كارت را دارند، پناهندگي به شكل دهه شصت در ورزش كاري منسوخ و البته زشت از نظر مردم محسوب مي‌شود. براي همين گروه ويژه‌اي مشغول مذاكره با اين كشتي‌گير جوان مي‌شوند تا به تهران برگردد. خيلي ساده تلاش‌هاي‌شان جواب مي‌دهد. كمي تهديد و كمي توصيه او را به اردوي تيم‌ملي ملحق مي‌كند و حالا او اينجا در تهران است. تصميمش البته برايش مشكلاتي به همراه مي‌آورد. محروميت به‌خاطر سرپيچي از دستورات حداقل جريمه‌اي است كه دارد اما شايد جالب‌ترين واكنش به اين تصميم او را يكي از مسوولان فدراسيون كشتي، نشان می‌دهد: «راستش فكر نمي‌كنم الان ديگر اگر كسي بخواهد از ايران به كشور ديگري برود، نيازي به ترك اردو داشته باشد، مي‌تواند با مدال‌هايي كه دارد درخواست كند و از همين تهران برود. مگر اين همه قهرمان سرشناس گرين كارت نگرفته‌اند و حالا مي‌روند و مي‌آيند؟ او اگر مي‌خواست بماند، نيازي به ترك اردو نداشت و البته به نظرم واقعاً تصميمي براي پناهندگي نداشته و همين‌ها را خودش هم گفته است، اما بايد يادش باشد كه تخلفش براي ترك اردو، كار درستي نيست و پرونده‌‌اش به كميته انضباطي فدراسيون مي‌رود.»

منبع: خبرانلاین


انتهای پیام/ 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.