سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نعمت زاده مطرح کرد:

کارآفرینی ضرورت اقتصاد مقاومتی است

وزیر صنعت با بیان اینکه در دوران تحریم درمانده نشدیم، گفت: امیدواریم روزی نصف وزرای دولت خانم باشند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا نعمت زاده در دومین نمایشگاه نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار در تهران با بیان اینکه باید میدان را برای حضور بیشتر زنان در عرصه‌های مدیریتی باز کنیم، گفت: امیدوارم انشاء الله روزی باشد که نصف وزرا خانم باشند.

وزیر صنعت افزود:‌ از ۳۱ استان، در یکی از استان‌ها مدیرکل صنعت را از خانم‌ها انتخاب کرده‌ایم که ارزیابی‌های ما نشان می‌دهد از بقیه مدیران آقا موفق‌تر بوده و ما از او راضی هستیم و کار خود را می‌کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در تهران سه خانم مهندس را به عنوان مدیرکل انتخاب کرده‌ام که از کار آنها نیز راضی هستم، اظهار داشت: بعد از انقلاب در ادارات مختلف با خانم‌ها همکار بودم و موردی نبوده که به خانم‌ها اعتماد کنیم و کار بخواهیم و نتیجه مثبت نگیریم اما در آقایان این مورد را دیده‌ایم.

نعمت زاده با اشاره به اینکه دقتی که خانم‌ها دارند، ما نداریم، خطاب به حاضران که بیشتر آنان را زنان تشکیل می‌دهند، گفت:‌ شما می‌توانید چند کار همزمان را انجام دهید اما ما نمی‌توانیم و اگر بخواهیم، قاطی می‌کنیم اما خانم‌ها اینطور نیستند. به عنوان مثال، در یک مجلس همه با هم حرف می‌زنند و همه هم می‌فهمند که طرف مقابل‌شان چه می‌گوید.

وی با بیان اینکه کارآفرینی یک ضرورت برای اقتصاد مقاومتی است، تصریح کرد: سیاست‌های اقتصاد مقاومتی جمع بندی ده‌ها سیاست اقتصادی، اجتماعی و علمی است که مقام معظم رهبری آنها را یک سال و نیم پیش به عنوان اقتصاد مقاومتی مطرح کردند که خمیرمایه آن کارآفرینی است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در دوران پساتحریم خوشبختانه روابط‌مان با دنیا روز به روز بیشتر می شود. البته دنیا دید ما از ابتدا صداقت داشتیم و گفتیم که از انرژی اتمی جز کاربرد غیرنظامی و انسانی هدفی نداریم و بالاخره به این رسیدند اما در دوران تحریم‌ها ما درمانده نشدیم و حتی اگر این موضوع به انجام نمی رسید، کار خودمان را ادامه می دادیم.

نعمت زاده، یکی از علل موفقیت کارآفرینی را ایجاد اعتماد در بین دیگران دانست و افزود: بدترین خلاف گویی این است که انسان به خودش خلاف بگوید، مثلا نعمت زاده چیزی را بلد نیست و بگوید بلدم و برخی از ما متاسفانه این امراض را داریم که باید حل شود. در این میان، کارشناس نباید بگوید نه بلکه باید راهکار پیدا کند.

وزیر صنعت خاطرنشان کرد: در واقع کارآفرین کسی است که اول مشکلات را شناسایی و بعد برای هر مشکلی راهکار تازه ای ایجاد کند. به عنوان مثال، ما در پتروشیمی به بن بست‌های کاملی برخورد کردیم و در مواردی که همه می گفتند نمی‌شود، کار را به دست گرفتیم و خوشبختانه با موفقیت بیرون آمدیم. برهمین اساس، کارآفرین یعنی کسی که آفریننده باشد؛ همان صفتی که خداوند دارد و به انسان ودیعه داده است. در انسان‌ها ظرفیت‌های بسیار زیادی گنجانده شده است که باید بتوانند با استفاده از خلاقیت خود از این ظرفیت به خوبی استفاده کنند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.