سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش؛

ادعای حمله به ایران؛ گزافه‌گویی مقامات کاخ سفید

تهدید ایران به حمله نظامی از سوی مقامات آمریکایی درحالی صورت می‎گیرد که رسانه‌ها و مسئولان کاخ‌سفید هم به ناتوانی در مقابل قدرت برتر ایران اذعان دارند.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در روزهایی که کنگره آمریکا آخرین فرصت‌ باقیمانده از مهلت دوماهه بررسی سند برجام را سپری می‌کند، سناتورهای جمهوریخواه این کشور در ادامه مواضع خصمانه خود علیه جمهوری اسلامی ایران، به سخن‌پراکنی‌های پیرامون حمله نظامی به ایران مبادرت می‌کنند. تهدید ایران به حمله نظامی از سوی مقامات آمریکایی در حالی صورت می‌گیرد که رسانه‌ها و مسئولان داخلی کاخ‌سفید هم به ناتوانی در مقابل قدرت برتر ایران اعتراف می‌کنند.

بنابراین به دنبال عدم موفقیت جمهوریخواهان در جلوگیری از حق وتوی اوباما و عدم کسب آرای کافی در مخالفت با برجام؛ این‌بار مجلس نمایندگان آمریکا در موضعی دیگر، از طرح ضدایرانی خود پرده برداشته است. مطابق این طرح که توسط یک سناتور جمهوریخواه پی‌ریزی شده است، به رئیس جمهور آمریکا اجازه لازم برای صدور مجوز حمله نظامی به ایران، در صورت حرکت تهران به سمت سلاح اتمی داده خواهد شد.

*طرح حمله به ایران در‌صورت نقض سند برجام



در این برنامه طراحی شده علیه ایران که توسط "دونکان هانتر" نماینده جمهوریخواه ایالت کالیفرنیا تنظیم و به کنگره ارائه شده است؛ پس از تشخیص کاخ سفید از حرکت ایران به سمت سلاح اتمی، رئیس جمهور آمریکا می‌تواند پس از جلب اطمینان کنگره در خصوص حرکت تهران در راستای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای، دستور حمله به ایران را صادر کند.

براساس جزئیات طرح هانتر جمهوریخواه، کافی است که رئیس جمهور ایالات متحده به کنگره این کشور اعلام کند، ایران نمی‌تواند نشان دهد که درصدد ساخت بمب اتم نیست و یا اینکه نمی‌تواند اثبات کند بمب اتم را طراحی و یا دریافت نکرده است.

در ادامه متن این طرح پیشنهادی آمده است که اقدامات ایران هم می‌تواند در حکم "نقض سند برجام" و یا "برای مقاصد دیگر" باشد. همچنین در انتها تاکید شده است که تصویب قطعنامه مذکور موجب بی‌اثر شدن مفاد "قطعنامه اختیارات جنگی" نمی‌شود.


* قطعنامه اختیارات جنگی در کاخ سفید



این قطعنامه قانونی است که در سال 1973 و با وجود وتوی "ریچارد نیکسون" ریاست جمهوری وقت کاخ سفید به تصویب رسید. به موجب این قانون روسای جمهور آمریکا قبل از اعزام نیروهای نظامی به مرزهای کشورهای خارجی، ابتدا باید مجوز کنگره را دریافت کنند. به علاوه براساس این قطعنامه، اگر کاخ سفید تشخیص دهد که منافع ملی، دارایی‌ها، کشورهای تحت حاکمیت و یا سربازان این کشور مورد حمله قرار می‌گیرند؛ می‌تواند ظرف مدت 48 ساعت پیش از در جریان قراردادن کنگره، دستور شروع جنگ را صادر کند.


* مسیر گذر طرح تهاجمی ضدایرانی در کنگره 



لازم به ذکر است که این طرح ابتدا در کمیته روابط خارجی کنگره بررسی می‌شود و در صورت تصویب در این کمیته، به صحن علنی مجلس نمایندگان منتقل می‌شود. اگر نیمی از سناتورهای کنگره به این طرح رای مثبت دهند و مشابه این وضعیت در مجلس سنا نیز به وقوع بپیوندد؛ در نهایت این طرح برای امضای رئیس جمهوری آمریکا روی میز اوباما قرار می‌گیرد.

مطابق روال تصویب قوانین در جامعه آمریکا، این قطعنامه نیز اگر با وتوی اوباما مواجه شود و در ادامه آن بیش از دو سوم نمایندگان کنگره یا سنا با وتوی اوباما مخالفت کنند، این مصوبه به قانون تبدیل می‌شود.


به نظر می‌رسد که اگر دولتمردان کاخ سفید نتوانند ماجراهایی مانند حوادث 11 سپتامبر را پی‌ریزی کنند، به قوانین و مصوباتی که ساخته و پرداخته تفکرات جنگ‌افروزانه ذهن خودشان می‌باشد، متوسل می‌شوند تا به هر ترتیب ممکن سناریوهای آتش‌افروزی در خاورمیانه و جهان، به نام کاخ سفید کلید بخورد.


* طرح ضد ایرانی دیگر سناتور جمهوریخواه


در ادامه "پاتریک میهان" سناتور جمهوریخواه طرحی را به کمیته روابط خارجی کنگره ارائه داد که بر مبنای آن، تا زمانی که رئیس جمهور آمریکا غرامت‌های ادعایی تصویب شده از جانب "اقدامات تروریستی ایران" را به مجلس نمایندگان نپردازد، به هیچ‌وجه حق تعلیق و یا کاهش هیچ‌یک از تحریم‌های ضد ایرانی براساس مفاد برجام را نخواهد داشت.


*خیال‌پردازی سخیفانه سناتور پیشین کنگره


در ادامه روند سخن‌پراکنی‌های مقامات آمریکایی و به ویژه جمهوریخواهان، "میشل باکمن" نماینده جمهوریخواه پیشین کنگره از ایالت "مینه‌سوتا " برای عقب نماندن از سخنان بدون پشتوانه عقلی اعضای حزب جمهوریخواه، روش درست و قابل اعتماد برای متوقف کردن ایران از دستیابی به سلاح هسته‌ای را بمباران کردن تاسیسات هسته‌ای این کشور عنوان کرده است.

وی در این گزافه گویی، ایران را کشوری سرکش و آمریکا را قدرت برتر نظامی خوانده و افزوده است که این اقدام نه جنگ، بلکه صلح نامیده می‌شود.

باکمن در ادامه افق خیال‌پردازانه خود از رسیدن به ریاست جمهوری آمریکا، گفت: اگر من رئیس جمهور بودم در یک نیم نانو ثانیه ایران را بمباران می‌کردم! همچنین وی مدت کلی حمله به ایران را 8 هفته اعلام کرده و ابراز داشته که در این مدت جهان از شر تهدید هسته‌ای ایران رها می‌شود.

در ادامه این عضو سابق کمیته اطلاعات آمریکا هدف نهایی حمله به ایران را نابودی تاسیسات "فردو" عنوان کرده است.


* یک حرف حساب از "وال استریت ژورنال"



همچنین، در ادامه روزنامه "وال استریت ژورنال" در طی گزارشی در مورد گزینه نظامی آمریکا علیه ایران گفت: استدلال اوباما در مورد گزینه جنگ علیه ایران، زمانی درست است که آمریکا در واقع تهدیدی معتبر باشد. از سوی دیگر زمانی یک تهدید معتبر است که حداقل قادر باشد برنامه هسته‌ای ایران را تا زمانی طولانی فلج کند؛ اما براساس شواهد موجود با توجه به قابلیت زیاد ایران در بازسازی دوباره تاسیسات آسیب دیده، قبل از اینکه تهران بتواند به یک تهدید نظامی معتبر پاسخ دهد، باید دولتی در آمریکا وجود داشته باشد که عنصر لازم برای عمل کردن به جای حرف زدن پیرامون گزینه نظامی را دارا باشد. همچنین این روزنامه آمریکایی تاکید کرده است که بطور قطع دولت کنونی آمریکا اینگونه نبوده و قدرت و توان لازم برای انجام اقدام نظامی علیه ایران را ندارد.


* سیر آمریکا و حامیانش در فضایی توهمی!



در این اظهارات خصمانه سناتورهای آمریکایی توجه به چند نکته ضروری است. کاخ‌سفید که ادعای توان برتر در عرصه نظامی را دارد و به‌عنوان پشتوانه تمام قد رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود، لازم است نگاهی به وضعیت آشفته و درهم‌ریخته خود در افغانستان و عراق و همچنین شکست‌های تحقیرآمیز رژیم صهیونیستی در مقابله با مقاومت نوار غزه و رزمندگان حزب‌الله لبنان بیندازد.



کاخ سفید در افغانستان و عراق که در عمل با مقاومت جدی و درخور توجهی از تقابل نظامی مواجه نشد، در باتلاقی فرو رفته است که خروج از آن به رویایی برای مقامات آمریکایی تبدیل شده است. همچنان که این اقدامات جنگ‌افروزانه آمریکا در منطقه، جریان شوم و منفور تروریسم را با عناوینی چون داعش و جبهةالنصره متولد کرد و مهر ننگ آدم‌کشی و ترور را برای چندمین بار و با شدتی بیشتر بر پیشانی مقامات کاخ سفید و حامیانش زد.



در این میان رژیم صهیونیستی هم که پای همیشه ثابت آشوب و آتش‌افروزی در منطقه است، در جنگ‌هایی که علیه مردم نوار غزه و مقاومت اسلامی حزب‌الله در لبنان صورت داد، به همه ثابت کرد که نهایت توان نظامی‌اش ظرف مدت زمان 33 روز و آن هم در کوله‌باری از شکست و سرافکندگی خلاصه می‌شود.



در همه این موارد مقابله آمریکا و رژیم اشغالگر قدس تنها با جزء کوچکی از توان محور مقاومت، که منشعب از مقاومت ایران اسلامی می‌باشد، بوده است. حال با این تهدیدات نظامی مقامات آمریکایی برای هر فردی که از نعمت عقل و منطق برخوردار است، این سوال پیش می‌آید که با توجه به این شکست‌های سابقه‌دار آمریکا و حامیانش در برابر محور مقاومت و به‌طور مشخص جمهوری اسلامی ایران، مقامات کاخ سفید و سناتورهای‌ کنگره این کشور در کدام فضای توهمی سیر می‌کنند؟

گزارش از‌: وحید امیدی موحد

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
رضا
۱۷:۲۶ ۲۸ شهريور ۱۳۹۴
خودشون هم ميدونند ايران مثل عراق نيس و مردم ايران امتحان خود را تو اينكونه مواقع با نمره عالي دادن جرات داريد حمله كنيد تا عواقبش را ببينيد مردم ما غيرت دارند ب وقتش كار درست را انجام ميدن
یاسر
۱۶:۴۳ ۲۸ شهريور ۱۳۹۴
ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست عرض خود می بری و زحمت ما می داری.
خدا با ماست و امت اسلام ناب محمدی را تنها نمی گذارد .
منوچهر
۱۶:۲۵ ۲۸ شهريور ۱۳۹۴
هرروزیکسری نمایش
فانتوم
۱۴:۲۲ ۲۸ شهريور ۱۳۹۴
به ایران حمله کنند، قبر خودشون با دست خودشون کندن
ناشناس
۰۶:۵۹ ۲۸ شهريور ۱۳۹۴
گول این سیاهبازی مخالفت های ساختگی تقسیم کار شده کنگره و نتانیاهو و آل سعود با اوباما و انگلیس خبیث و ..... را نخورید که همه دشمنان از خدایشان است ایران زیر بار این دام خطرناک و ننگین دراز مدت برود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!