به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ غفار شعبانی افزود: امسال 5 تن انگور آبی و 2 تن انگور دیم از تاکستان های این شهرستان حاصل می شود و پیش بینی می شود که حدود 7 تن محصول انگور در شهرستان تولید شود.
وی گفت: برخورداری از وضعیت آب و هوایی مناسب، توجه به توصیه های فنی کارشناسان باغبانی، حفظ نباتات توسط باغداران و نیز افزایش سطح باغات بارور از دلایل افزایش حدود 50 درصدی این محصول است.
مصارف انگور شهرستان بخشی به صورت تازه خوری و بقیه بصورت شیره انگور، آبغوره و بخش اعظم آن تولید کشمش است.
بیشترین سطح کشت انگور در کوثر مربوط به گونه حیدری بوده و عسگری، بیدانه سلطانی، قوره شیرین، میخک و انگور بیدانه از دیگر گونه های انگور این شهرستان است.
بیشترین میزان تولید انگور شهرستان کوثر در منطقه ازناو و قوملی گل و بیشترین حجم کاشت و تولید انگور در این شهرستان متعلق به گونه های حیدری و قوره شیرین است.
شهرستان کوثر 50 هزار هکتار عرصه کشاورزی و باغی دارد که سالانه 25 هزار تن انواع محصول باغی در این شهرستان تولید می شود.
انتهای پیام/گ