سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تصاویری از سراسر دنیا:

نشست زمین، حفره‌های عظیم و جاده‌هایی که فروریختند

پدیدار شدن حفره‌های عظیم در مکان‌های دور از انتظار تازگی ندارد هرچند مروری بر عجیب تین این حوادث در طی سالیان گذشته خالی از لطف نیست.

به گزارش باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه مجموعه عکس‌هایی از این پدیده غیرطبیعی را در سرتاسر دنیاخواهید دید.

این حفره عظیم در منطقه پِرم (اورالز روسیه) قرار دارد و روزبه‌روز هم بزرگ‌تر می‌شود. این حفره که با انفجار معدن پُتاس در اواخر سال 2014 به وجود آمد، دارای ابعاد 122 متر * 125 متر و بیش از 75 متر عمق است.



در اوت 2015 این حفره عمیق به ناگاه در وسط بزرگراه منکانیان ظاهر شد و نگرانی از تعطیلی یک‌هفته‌ای این مسیر به وجود آمد. پس از پدیدار شدن این حفره حداقل 15 پایی، ترافیکی سنگین در دو سوی مسیر بسیار پرتردد منچستر به وجود آمد.



یک اسکوتر توسط این حفره سه متری عظیم در الیور رود، سوانلی، بلعیده شد. کارول کِنت 65 ساله با دیدن بلعیده شدن بخش بزرگی از باغ خانه‌اش به همراه دو آلونک درون آن، به‌شدت شوکه شد.



کارگران مرکز بهداشتی حومه واشنگتن در منطقه‌ای که این سوراخ بزرگ یک ماشین را بلعیده، حاضرشده‌اند. علت نشست زمین در این حادثه انفجار یکی از لوله‌های اصلی آب گزارش شد.



این حفره که در ارتفاعات غربی اسکاتلند، تِراژ گُلف کورس در نزدیکی آریساژ ظاهر شد، دارای 3 متر عمق و 7 متر طول است. مسئولین دور این حفره را محصور کردند اما این مرکز آموزشی برای اعضای آن باز است.



عابران نظاره‌گر ماشینی هستند که بر لبه این حفره در خیابان گوانژو چین معلق مانده است.



کامیونی که در یک حفره در گولین، واقع در منطقه خودمختار گوانژی ژوآنگ (جنوب چین) سقوط کرده است.



گوردی اِفِرمو در راه برگشت به خانه‌اش در جنوب شرقی اوکراین بود که ناگهان زمین زیر پایش خالی شد. او می‌گوید: به خاطر باران ماشین‌ها به‌آرامی حرکت می‌کردند و زمانی که ماشین جلویی‌ام ترمز گرفت من هم‌روی ترمز زدم و سرعتم را کم کردم که ناگهان احساس کردم دارم فرو می‌روم. به گفته پلیس باران از مسیر آبراه‌های شکسته به خاک زیر جاده نفوذ کرده و با شستن شالوده آن باعث شده تا در زمان ترمز ماشین نشست کند. درواقع تا زمانی که ماشین‌ها با سرعت عبور می‌کردند جاده وزن آن‌ها را تحمل می‌کرد اما با توقف اولین ماشین نهایتاً فروریخت.



موزه ملی کوروت 40 عکس را منتشر کرد که در آن‌ها حفره‌ای 40 فوتی در زیرزمین موزه سر بازکرده و هشت عدد از کوروت ها ازجمله کوروت تاریخی سفیدرنگ 1992 را به درون خود کشیده است.



در دسامبر 2001 خانه‌ای در واهی نیوزیلند در حفره‌ای عظیم به طول 50 و عمق 15 متر فرورفت. علی‌رغم نابودی کامل خانه این خانواده 5 نفره صدمات جدی ندیدند. طبق شواهد این حادثه به دنبال سقوط ستون‌های یک معدن قدیمی در نیمه‌های شب رخ‌داده بود.



حفره‌ای که در ورودی پارکینگ خانه‌ای در باکینگهام شایر به وجود آمد.



ساعت 2:30 صبح، نوامبر 2010 حفره‌ای عظیم به ناگاه در منزلی مسکونی واقع در گویلین(ایالت گوانژی در جنوب چین) ایجاد شد. ساکنین خانه خوابالوده و وحشت‌زده از ترس زلزله از خانه خارج شدند اما در کمال تعجب دیدند که برای خانه‌های دیگر اتفاقی نیفتاده است. آن‌ها باکمی جست‌وجو دریافتند زیر یکی از اتاق‌های زیر پله حفره‌ای به عمق 2 متر به وجود آمده است.



در تصویر زیر حفره‌ای بزرگ و عمیق را می‌بینید که در نوامبر 2010 دریکی از خیابان‌های مسکونی آلمان به وجود آمد.



مردی نظاره‌گر خانه‌ای در حال سقوط است. این خانه مارس 2013 پس از سقوط تونلی در تفریحگاه دریای سیاه روسیه به این وضعیت دچار شد. خوشبختانه خانه در آن زمان خالی از سکنه و در اثر ریزش تونلی در نزدیکی پروژه جاده‌سازی آن منطقه در حال خم شدن بود.



یک مأمور آتش‌نشانی در حال پایین رفتن از حفره‌ای است که در اوت 2012 به شکلی غیرمنتظره در یکی از جاده‌های شهر هاربین پدیدار شد. در این حادثه دو نفر کشته و دو نفر زخمی شدند. یکی از زخمی‌ها نوزاد دختری 14 ماهه بود که توسط مأموران آتش‌نشانی نجات داده  شد.





در اوت 2009 جاده‌ای در هیفی از ایالت‌های چین فرورفت و یک تاکسی و سه موتورسیکلت را به درون خود کشید.



ژانویه 2011 حفره‌ای 20 متری در عرض یک‌شب در حیات خانه‌ای در لیشان(جنوب چین) شکل گرفت. به گفته صاحب‌خانه فِنگ رونگ او و برخی از آشنایانش تلاش کردند تا با بستن تکه‌ای آهن به سر یک طناب بلند  و  انداختن آن در این حفره، عمق آن را اندازه بگیرند اما تا عمق 40 متری هنوز صدای برخورد آهن با زمین را نشنیدند.

یک گردشگر به حفره گازی بانام دروازا گِیت آو هِل (دروازه جهنم) خیره شده است. این حفره در بیابان کاراکوم ترکمنستان قرار دارد. این حفره عظیم 40 سال است که شعله‌ور ‌است. در سال 1971 جغرافیدانان اتحاد جماهیر شوروی در حین حفاری زمین بودند که باعث شد زمین زیر پایشان فروبریزد و حفره‌ای به قطر 70 متر را بر جای بگذارد. ازآنجایی‌که این حفره حاوی حجم بالایی از گازهای سمی بود تصمیم بر آن شد که آن را به آتش بکشند. دانشمندان تصور می‌کردند که پس از چند روز این آتش خاموش خواهد شد اما تا به امروز هنوز می‌سوزد.
 
 
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.