سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در دیدار با همتای تونسی

ظریف: کشورهای اسلامی در یک جبهه علیه افراط گرایی و فرقه گرایی متحد شوند

وزیر امور خارجه ایران گفت: آنچه در منطقه جاری است، جنگ شیعه و سنی نبوده بلکه نبرد اصلی بین افراطگرایی و اعتدال است و اقتضا می‌کند همه کشورهای اسلامی در یک جبهه علیه افراط گرایی و فرقه‌گرایی متحد باشند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ،محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در سفرش به تونس و در دیدار با السیب البکوش وزیر خارجه تونس مسائل مربوط به روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد بررسی و تبادل نظر قرار داد.

ظریف در این دیدار با اشاره به اهمیت روابط خوب دو کشور اظهار داشت: تعامل سیاسی بین‌ گروه‌های مختلف و تونس، نمونه قابل توجهی است که سایر کشورهای اسلامی نیز می‌توانند از این تجربه استفاده کنند.

وی ضمن تشریح روند و نتایج توافق هسته‌ای خاطرنشان کرد: این توافق نشان داد که دنیا باید با جمهوری اسلامی ایران با زبان تکریم صحبت کند.

وزیر امور خارجه کشورمان تأکید کرد: مذاکرات ما منحصر به موضوع هسته‌ای بود و ما عمیقا اعتقاد داریم حل و فضل مسائل منطقه باید در بین خود کشورهای منطقه صورت پذیرد.

ظریف با اشاره به اهمیت گفت‌وگو و تقویت همکاری بین کشورهای اسلامی، افزود: آنچه در منطقه جاری است، جنگ شیعه و سنی نبوده بلکه نبرد اصلی بین افراطگرایی و اعتدال است و اقتضا می‌کند همه کشورهای اسلامی در یک جبهه علیه افراط گرایی و فرقه‌گرایی متحد باشند.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن تاکید بر ضرورت توقف دخالت‌های خارجی در بحران‌های منطقه‌ای اضافه کرد: به‌ هیچ وجه نباید برای مردم سوریه، یمن و دیگر مناطقی که گرفتار بحران هستند، برای گفت‌وگو شرط گذاشته شود.

وزیر خارجه تونس نیز با ابراز اشتیاق کشورش برای گسترش روابط و تقویت همکاری‌های بین دو کشور در آینده، ضرورت برنامه‌ریزی برای این هدف را مورد تأکید قرار داد.

وی به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته‌ای و دستیابی به راه‌حلی شرافتمندانه و همراه با عزت برای ایران را به دولت و ملت کشورمان تبریک گفت و افزود: ما همواره اعتقاد داشته و داریم که حق ایران در استفاده از انرژی هسته‌ای مناقشه‌پذیر نیست.

البکوش ضمن ابراز امیدواری نسبت به اینکه حرکت منطقه به سمت پایان بحران‌های جاری در آن بر اساس همکاری جمعی میسر می‌شود، موضع ثابت کشورش مبنی بر مخالفت با دخالت خارجی در مسائل منطقه را مورد تأکید قرار داد.

الطیب البکوش همچنین با اشاره به دیدگاه‌های مشترک دو طرف در موضوعات مختلف، بر اراده کشورش برای افزایش همکاری‌‌‌های فیمابین تأکید کرد و افزود: اکنون شرایط برای اجرایی کردن توافقات و گسترش عملی مناسبات در کشور فراهم است.

منبع: فارس

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.