سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشتگی که زندگی یک شخص را متحول کرد!

اخیرا در فضای مجازی عکس هایی منتشر شد که کاربران را تحت تاثیر خود قرار داد و منجر به متحول شدن زندگی یک سوری شد.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،چندی پیش در فضای مجازی عکسی منتشر شد که حکایت از یک پناهنده سوری خسته‌ای را داشت که در حالیکه دختر کوچکش را بر شانه هایش در خیابان حمل می کرد، خودکار می فروخت.

انتشار این تصویر که کاربران فضای مجازی را به شدت تحت تاثیر خود قرار داده  بود، منجر به ایجاد کمپینی شد که حاصل آن در آمدی معادل 58 هزار دلار یا روزانه چیزی برابر با بیش از 2500 دلار شد. این تصاویر که در صفحات اجتماعی دست به دست می گشت؛ توسط شخصی نروژی به نام Gissur Simonarson باز توئیت، حمایت و پیگیری می شد.

تصاویر منتشره مردی راز آلود را نشان می داد که برای تامین مخارج خانواده اش در بیروت لبنان سعی می کرد پولی به دست آورد. لبنان سرزمینی است که صدها هزار سوری به آنجا مهاجرت کردند تا از جنگی که در کشورشان روی داده در امان باشند.

Simonarson با راه اندازی هشتگی تحت عنوان #buypens در توئیتر از تمام کاربران خواست تا جایی که می توانند به این پناهنده کمک کنند. \س از آن و ظرف 24 ساعت این مهاجر در فضای مجازی به نام عبدول شناخته شد که با پسر 9 ساله اش، عبدالله و دختر 4 ساله اش ریم زندگی می کرد.






Simonarson  در مصاحبه ای به شبکه NBC نیوز گفت: "اصلا فکر نمی کردم که در طی 24 ساعت و انقدر سریع این هشتگ فراگیر شود."

به دنبال این جریان وی صفحه ای تحت عنوان Crowfunding جهت دریافت کمک های نقدی برای عبدول راه اندازی کرد که ظرف 22 ساعت، ساعت 11:15 صبح روز جمعه، مبلغ 58 هزار دلار دریافت شد.




به گفته Simonarson، عبدول حدود سه سال پیش به لبنان مهاجرت و مکانی برای زندگی پیدا کرده بود. فعالان محلی که برای پیدا کردن عبدول کمک های زیادی کرده بودند، پست هایی در مورد عکس های خودش و دخترش می گذاشتند.



 
به گفته Simonarson زمانی که مردم در خیابان ها به سمت او می شتافتند و با او صحبت می کردند، او بسیار می ترسید و سعی می کرد به مکان هایی برود که عادی جلوه کند ولی موفق نمی شد.یکی از کاربران به او یک تلفن همراه هدیه داده و اکنون به راحتی می توانند با وی ارتباط برقرار کنند.

پس از آغاز جنگ سوریه در سال 2011، عبدول همانند بسیاری از مهاجران سوری در لبنان نتوانست کار پیدا کند و برای تامین مخارج خانواده اش مجبور به فروختن خودکار شد، ولی اکنون وی توانست به کمک هشتگ هایی که راه افتاد و حمایت کاربران، در کنار کارمندان یونیسف در بیروت مشغول به کار شود.




منبع:NBC نیوز

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.