سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضرورت استانداردسازی کیفیت اسانس گل محمدی

رئیس انجمن گیاهان دارویی بیان کرد: کیفیت اسانس در کشور ما ضعیف است که برای ورود به بازارهای جهانی استاندارد کردن کیفیت ضروری است.

محمدباقر رضایی رئیس انجمن گیاهان دارویی در گفتگو با خبرنگاراقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص تولید گل محمدی در کشور اظهار داشت: با توجه به 13 هزار هکتار کشت دیم و آبی گل محمدی 50  هزار تن گل محمدی 80 کیلو اسانس و 40 هزار تن گلاب در جه یک در سال به دست می‌آید.

کیفیت اسانس در کشور به غیر از چند شرکت صادر کننده ضعیف است که برای ورود به بازارهای جهانی استاندارد کردن کیفیت ضروری است از سویی کشورهای ترکیه، عراق، چین مصرف کننده اسانس در کشور ما هستند.

رضایی در ادامه بیان کرد: دولت باید آموزش‌های لازم در رابطه با استخراج، تولید گل و بازار را در اختیار تولید کنندگان قرار دهد تا صادرات آن افزایش پیدا کند.

وی خاطر نشان کرد: بنابراین با حمایت بخش خصوصی و دولت باید توسعه گل محمدی همراه با فرآوری برای افزایش صادرات ایجاد شود.

رئیس انجمن گیاهان دارویی خاطر نشان کرد: شهرهای شیراز، اصفهان، کاشان و آذربایجان عمده ترین تولید کنندگان گل محمدی در کشور هستند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.